info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Vintage Lakberendezés Blog

A bájos nosztalgia stílusa

A bájos nosztalgia stílusa

A vintage kényelmes, nosztalgikus, otthonos, meghitt, egyfajta hangulatot áraszt, amelyben érdemes elmerülni, amely képes elősegíteni a relaxációt és a világ gondjai elől való elmenekülést. Úgy tartják, aki egyszer belecsöppen ebbe a stílusba, az már csak nehezen tud megszabadulni tőle, hiszen magával ragadja egy életre.

Olvasd tovább

Vintage stílusú lakásdekorációk

Vintage stílusú lakásdekorációk

A fali lámpák vintage stílusban remek kiegészítői lehetnek egy rusztikus otthonnak. Mi mindent szerezhetsz még be nálunk? Mutatunk néhány példát!

Olvasd tovább

Vintage lábtörlő

Vintage lábtörlő

Akinek egyszer megtetszik a régies stílus, az nehezen szabadul tőle. Először csak egy bútordarab, majd jöhetnek a kisebb kiegészítők, mint például egy vintage lábtörlő.

Olvasd tovább

10 tavaszi lakásdekoráció a vidám otthonért

10 tavaszi lakásdekoráció a vidám otthonért

Ha egyedi és gyönyörű tavaszi dekorációs ötleteket keresel, jó helyen jársz. Már alig várjuk, hogy elbúcsúzzunk ettől a borongós időtől, és köszöntsük a színes virágokat és a melegebb napokat!  Itt az ideje elkezdeni otthonunkat felkészíteni a tavaszra és megtervezni a tavaszi dekorációt, amelyek segítenek felfrissíteni a lakást. Pasztell színek, virágos lakberendezési kiegészítők, és friss minták közül válogathatod össze a Neked és otthonodhoz legjobban illő kiegészítőket.  Tavaszi mintás pamut asztalterítő Ez...

Olvasd tovább

Használd keresőnket!

Kosarad