info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

10 tavaszi lakásdekoráció a vidám otthonért

10 tavaszi lakásdekoráció a vidám otthonért

Ha egyedi és gyönyörű tavaszi dekorációs ötleteket keresel, jó helyen jársz.

Már alig várjuk, hogy elbúcsúzzunk ettől a borongós időtől, és köszöntsük a színes virágokat és a melegebb napokat!  Itt az ideje elkezdeni otthonunkat felkészíteni a tavaszra és megtervezni a tavaszi dekorációt, amelyek segítenek felfrissíteni a lakást. Pasztell színek, virágos lakberendezési kiegészítők, és friss minták közül válogathatod össze a Neked és otthonodhoz legjobban illő kiegészítőket. 

Tavaszi mintás pamut asztalterítő

Ez az asztalterítő finom akvarell virágokkal, madárkával és szárnyaló pillangókkal nagyon stílusos és gyönyörű, illeszkedik az egyszerű fehér terítéshez, és ez az abrosz illik igazán a tavaszhoz!

Asztalterítő Pamut Tavaszi Mintával

A terítő 100% jó minőségű pamutból készült, nagyon strapabíró és könnyen tisztítható. 

Tavaszi mintás pamut konyhai kötény

A Floral kollekcióhoz tartozik ez a tavaszi mintás pamut konyhai kötény, színes virágokkal, madárral, pillangóval igazi tavaszi frissességet visz a konyhában. A konyhában való sürgés-forgás biztosan vidám hangulatban fog telni.

Konyhai Kötény Pamut Tavaszi Mintával

 

100% kényelmes pamut anyagból készült, praktikus zsebbel.

 

Vintage virágos konyhai fémdoboz szett

A Katie Alice English Garden kollekcióját a szép tavaszi, nyári kert ihlette, virágzó növényekkel és táncoló pillangókkal. Ez a színes kollekció a szép delphinium kéket kombinálja fehér pöttyökkel, és lenyűgöző pasztell, sárga és rózsaszín színekkel.  Ez a történet tökéletes választás a aprósütemények, kekszek, vagy egyéb konyhai kiegészítők látványos tárolásához. 

vintage fémdoboz

 

Három különböző méretű vintage fémdoboz, három különböző színpompás tavaszi design-nal.

Tavaszi virágcsokor vintage indigo kancsóban

A szép tavaszi virágokat nemcsak vázába teheted. Ez a szuperfehér porcelánból készült magas kancsó tökéletesen megfelel kedvenc vágott virágaidnak is. Katie Alice Vintage Indigo kollekciója szép kék rózsákkal díszített, és inspirációt ad a vintage otthonnak.

vintage indigo kancso

Virág mintás étkészletek


Legyen szó reggeliről, ebédről, vacsoráról, hétköznapi vagy ünnepi étkezésről, a tavaszi mintás, vintage virágokkal díszített étkészlet, tányérok megadják az asztal friss és boldog hangulatát. Ezt a 18 részes Venus étkészletet színpompás virágok díszítik, csipke jellegű világos szürkés kiegészítésekkel. Akár a húsvéti asztalt is díszítheti.

Virágos Porcelán 18 Részes Étkészlet Venus

Ezt a csodás étkészlet kollekciót az olasz Easy Life designerei tervezték. Pasztell rózsaszín alapokon virágok és szárnyaló pillangók emlékeztetnek a tavaszi kikeletre, újjászületésre. A kollekcióban nemcsak tányérokat, de bögréket, csészéket, evőeszközöket is találsz a harmonikusan megterített asztalhoz. A termékek csont porcelánból készülnek, mely a kerámiaipar egyik legnemesebb terméke, finom darabok, melyet könnyen díszíthetőek a gyártás során, emellett tartósak és strapabíróak.

Előszobabelépő

Kezdjük házunk tavaszi felkészítését az előszobával. Ezen az előszobabelépőn színes virágokkal, és egy madárkával üdvözölheted vendégeidet és a tavaszt.

Előszoba Belépő Welcome Home Madaras

Japán cseresznyevirágzás - Sakura

Áprilisban csodaszép rózsaszín virág tengerbe borul Japán a cseresznyefa virágzása miatt. Ez a sakura, mely az élet átmeneti jellegét jelképezi. Ez ihlette az olasz Easy Life tervezőit, amikor megtervezték a Sakura porcelán kollekciót. Ez az ovális, tojás alakú kínáló tál csodaszép rózsaszín virágokkal beengedi otthonodba ezt a csodás élményt, ha most nem is lehetünk ott.

kínáló tál

Tavaszi kikelet - Majestic


Szintén az olasz tervezők munkáját dicséri a Majestic kollekció, mely a tavaszt, az újjászületést ünnepli ezzel a meseszép kollekcióval. Finom, rózsaszín alapon színes pillangók és virágok csempészik otthonodba a tavaszi mezők varázslatos hangulatát. A készlet magas minőségű, tartós csont porcelánból készült.

 

virágos teáskanna A kollekcióból ezt a szemet gyönyörködtető teáskannát ajánljuk, de találsz mellé teáscsészét, teáskanalt, vagy akár az ünnepi asztal megtérítéséhez tányérokat is.

 

Bicikli virágtartó

A kertünkről sem feledkezünk meg. Lassacskán színes pompába borulnak virágaink. Ha egy kis vintage hangulatot szeretnél a kertedbe is, akkor ez a fém bicikli alakú virágtartó ideális választás.

bicikli virágtartó

Nincs jobb, mint a tavasz első napjai. Már érezzük a napsugarak melegét bőrünkön, virágoznak a virágok, és a levegőben van egy kis melegség. Még akkor is, ha a nyári mércével mérve továbbra is hűvös van, de arra emlékeztetnek, hogy melegebb időjárás már itt van, és hogy a téli hideg sötét napoknak hamarosan a végéhez érünk. Természetes, hogy meg akarjuk ünnepelni ezt a változást - és ennek legegyszerűbb módja az, ha otthonodat tavaszba díszíted.

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy felfrissítsük otthonunkat, hogy megfelelő a tavaszi színeket adunk a dekorációhoz.  2021 legszebb tavaszi színeinek megtalálásához megkérdeztünk a belsőépítészeket, hogy mely árnyalatokkal díszítik ők otthonaikat.

A legszebb tavaszi színek a lakásdekorációban

  • Sárga

A sárga az egyik legvidámabb tavaszi színünk. A Pantone az Illuminating elnevezésű élénk sárga színárnyalatot választotta az Év 2021-es színének, mely a boldogság és a remény üzenete az embereknek. 

 

  • Szürke

Az év másik színe a Ultimate Grey szürke szín, mely tökéletes kombinációja lehet a sárgának. Ez a szín a tengerparton lévő kavicsokra emlékeztet, így a nyugalom és a természetesség színe. 

 

  • Égszínkék

 

A kék árnyalat egy vidám, tavaszi szín, mely tökéletesen kombinálható a fehér színnel, szép kontrasztot ad az enteriőrnek. 

 

  • Pasztell

A pasztell árnyalatok a tavasz legelterjedtebb klasszikus színei közé tartoznak, amelyek otthonosabbá varázsolják a meleg hónapokat. Szeretjük a lágy, tompított pasztell színeket használni tavasszal. Tökéletes módja annak, hogy a hideg, sötétebb téli hónapok után fokozatosan térjünk át a nyári forróságba. 

 

  • Korall

Ez az árnyalat egyszerre élénkít és energizál, és egy csöppnyi boldogságot ad szobához, bárhová is teszed, akár tapétaként is használhatod.

Használd keresőnket!

Kosarad