info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Rólunk

Otthon az, ahova hazatérsz. Ahol várnak este. Ahol megosztod örömödet, gondodat. Azokkal, akik hozzád közel állnak. Átéled velük a mindennapokat, az ünnepeket. A legszebb pillanatokat, amik nem vesznek el soha. Nem kell hozzá sok, csak egy szoba és egy érzés…boldogság…boldog az, aki otthon boldog.

VÍZÍÓNK

Hiszünk abban, hogy minőségi, egyedileg válogatott otthoni kerámia, porcelán és textil termékeinkkel hozzájárulhatunk az Otthon megteremtésében, és a meghitt pillanatokat emlékezetessé tesszük.

KerámiaOtthon – otthonunk legszebb pillanatai.

TERMÉKEINK

Mi első látásra beleszerettünk a Vanillia Kerámia termékeibe. Oldalunkat szeretettel hoztuk létre, remélve, hogy színes és boldog hangulatot varázsolhatunk a konyhákba, étkezőkbe.

Webáruházunkban található Vanilia Kerámia termékek kézi festéssel és öntési technológiával készülnek. A mintákat a máz alá festik vagy mázra matricázzák, így a háztartásokban is használható termékek. A stílusok a vidéki, rusztikus, provance-i és mediterrán hangulatot idézik, emellett még a magyar hagyományok motívumait is megtalálhatjuk a kerámia termékekben. A kézi készítés és festés előnye az egyedi minták és stílusok változatossága, gazdag színvilága, mellyel kellemes emberközeliséget sugároznak. Termékeink sok-sok kiváló szakember keze munkájának köszönhető. Bízunk benne, hogy az otthonokban ugyan olyan odafigyeléssel használják, mint ahogyan készülnek, és hozzájárulhatunk a hétköznapok és az ünnepek boldoggá tételéhez.

Termékeink között megtalálod már a nagy hagyományokkal rendelkező magyar Vanilia Kerámia manufaktúra, lengyel Dekor-PAP kézzel készített kerámiáit Időközben sok újdonsággal bővítettük portfóliónkat: Clayre&Eef, Creative-Tops, Nuova R2S / Easylife, Amiente, Boltze gyártók termékeivel.

Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük minőséget és egyedi stílust képviselő kerámia, porcelán és textil termékekkel visszajelzésetek és intuícióink alapján.

VINTAGE LAKBERENDEZÉS

Az elmúlt években beleszerettünk a vintage és rusztikus lakberendezési stílusba. Termék kínálatunkat ezért ebbe az irányba kezdtük el bővíteni az irányzatban élen járó gyártók termékeivel. Bútorainkra a jogszabályoknak megfelelő garanciát adunk.

KAPCSOLAT

Telefon: +3670 294 4200 (10-17 óra között)
Email: info@keramiaotthon.hu

Használd keresőnket!

Kosarad