info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Vintage stílusú lakásdekorációk

Vintage stílusú lakásdekorációk

Az otthonunk minden egyes szegletét szinte folyamatosan lehetne csinosítgatni. A megunt dekorációs elemeket azonban nem szükséges azonnal kidobni a szemétbe, fel is lehet azokat újítani. Emellett beszerezhetsz további darabokat is, mint például fali lámpákat vintage stílusban vagy pedig egy egyedi dohányzóasztalt a nappaliba. De mik közül válogathatsz? Mutatunk néhány példát!

Vintage lakástextilek

Első körben érdemes elgondolkodnod a vintage lakástextilekről. Nálunk vásárolhatsz díszpárnákat, ágytakarókat, legyezőket, de még ajtókitámasztókat is ebben a stílusban. Az enteriőr egységessé tételéhez azonban mindenképpen úgy érdemes rendelést leadni, hogy a választott darabok illeszkedjenek egymással, legyenek összhangban, hiszen csak így alakíthatsz ki hangulatos otthont.

A díszpárnáink között steppelt, olíva bogyó mintás, virágos, de még Klimt képeivel ellátott terméket is találhatsz. Amennyiben egyedi darabra vágysz, az eper mintás fodros verzió biztosan elnyeri majd a tetszésedet. Ezt teheted a konyhába, a nappaliba, a dolgozóba, vagy akár a teraszra is. Nincs kikötés, hova helyezd el, bárhol remekül tud mutatni ez a vidám és színes székpárnahuzat.

Fali lámpák vintage stílusban

A meleg és barátságos stílusú fali lámpák vintage stílusban is beszerezhetőek. Ezzel igazán rusztikus elemekkel is feldobhatod a lakást, hiszen webáruházunkban számos darab közül válogathatsz. Ott van például az antikolt krém árnyalatú verzió, ami régies felületével igazán rusztikus hatást kelt majd a lakásodban. A fémből és üvegből gyártott termék három izzóval működik, amely azonban nem része a csomagnak.

lampa

Választhatsz továbbá erősen antikolt lilom díszes dekorációt is, amely törtfehér színével szinte bárhová felszerelheted. A koptatott hatás pedig előnyös lehet bármilyen rusztikus lakásba, ahol fontosnak tartják a régies elemeket. Az otthonodban érdemes azonban egységes darabokat elhelyezni, így a modelleket mindenképpen ezt figyelembe véve válogasd össze. A liliom díszes verzióhoz rendelhetsz például egy romantikus fehér szivecskés falikaros lámpatestet is, amelyek az egész világon nagyon népszerűek. Ennek segítségével a helyiséget szerethetővé tudod varázsolni, ahová jó hazatérni.

Vintage órát mindenhova!

Kevesen gondolkodnak el olyan apróságokon, mint a vintage órák. Biztosan neked sem jutott mg eszedbe, hogy nézelődj egy kicsit a hatalmas fali- és asztal órák választékában.

vintage ora

Pedig ezekkel igazán igényes lakásdekoráció tulajdonosa lehetsz. Az üres falfelületek gyakran okoznak fejtörést, hiszen nem egyszerű őket kitölteni. Erre remek megoldás egy vintage darab, amelyből választhatsz antikolt, nagyméretű iránytűre emlékeztető, de még bicikli formájú kiegészítőt is. A kék cserépmintás verzió biztosan jól mutatna a konyhában, míg a rózsaszín rózsásat akár a nappaliba is helyezheted.

ora

Összegezve

Vintage otthonra vágysz, ahol mindennek rusztikus és régies hatása van? Akkor reméljük, hogy ebből a cikkből sikerül ihletet merítened ahhoz, hogy mivel is rendezd be a lakást. A fali lámpák vintage stílusban például remek kiegészítői lehetnek a nappalinak, de alkalmasnak bizonyulnak a teraszra is.

Használd keresőnket!

Kosarad