info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Vintage lábtörlő

Vintage lábtörlő

Manapság egyre szélesebb körben használjuk azt a kifejezést, hogy vintage. De vajon honnan származik és milyen termékeket vásárolhatunk a kategórián belül? Legyen szó divatról vagy lakberendezésről, a választék rendkívül széles, így a döntés nem lesz nehéz. Például egy bútordarab vagy éppen egy vintage lábtörlő sokat dobhat az otthonunkon.

Ebből a cikkből kiderül, hogy mi is az a vintage és hogy milyen lábtörlőket szerezhetünk be ebből a stílusból.

Mit is jelent a vintage stílus?

A vintage elsősorban a fotográfia és a borászat területén használatos szakkifejezés volt korábban. Az eredeti jelentése szüret, így nem csoda, hogy főként ezekben a körökben terjedt el szélesebb körben. Innen szűrődött át később a divatba, illetve a lakberendezők körébe. A vintage klasszikus, patináns és nosztalgikus hangulatot idéz, nagyon részletgazdag tárgyak jellemzik. Anyagok területén főként csipkét, selymet és bársonyt használnak. De vajon mi a helyzet dísztárgyak esetében?


Vintage lakberendezés

Akinek egyszer megtetszik ez a stílus, nehezen szabadul meg tőle. Először csak egy polc, aztán egy asztal, majd jöhetnek a kisebb kiegészítők, mint az ágynemű, vagy éppen egy vintage lábtörlő. A hangulatot a régies, mégis elegáns és otthonos jegyek miatt kedvelik annyira. A kopottas és az ódon hatást keltő bútordarabok elengedhetetlen egy ilyen stílusban berendezett lakásban. A különböző kiegészítők bája az, ami alapjáraton meghatározza az enteriőrt. A vintage bútorok és dekorok színek területén a fehértől a rózsaszínen át egészen a barnáig terjedhetnek.


A trend egyik nagy előnye, hogy tulajdonképpen bármilyen zsúfoltságot elbír, nem szükséges elrejteni semmit sem a konyhában, sem pedig a hálószobában. Ez biztosan nem az a stílus, ahol a pulton nincs kint egy gyertya vagy váza sem. Sőt, néha minél több, annál jobb! Akár még a nagyszüleink használt lábosai vagy poharai is elhelyezhetőek a térben. Így a ház minden szegletében felfedezhetünk egy-egy darab régiséget.

Vintage lábtörlő kínálat

A vintage kiegészítők hangulatos kiegészítői lehetnek otthonunknak. Egy lábtörlővel például már a bejáratnál jelezhetjük, hogy itt bizony egy különleges ember vagy éppen család él. Webshopunk kínálatában szerepelnek gumi, PVC, kókusz vagy éppen poliészter anyagból készült változatok is. Webshopunkban lehetőség van továbbá állatmintás, ananászos, masnis vagy akár feliratos lakásdekor vásárlására is. Színek terén főként a drapp, a barna és a bézs változatok a kelendőek, így a választék ezekből a legszélesebb.

vintage lábtörlő


Összegezve
A vintage stílus kedvelői igencsak egyedi emberek. Aki egyszer megkedveli a régies bútorokat és kiegészítőket, az többet sosem szabadul meg tőlük. Legyen szó egy bútordarabról a hálóba, vagy éppen a nagyi egy kopottas lábosa a konyhába, semmit sem lehet eltúlozni. Egy vintage lábtörlővel már a bejáratunkat is egyedivé varázsolhatjuk. Webáruházunk kínálata rendkívül széles, hiszen lehetőség van macskás, kutyás, pillangós vagy éppen masnis változat vásárlására is.

Használd keresőnket!

Kosarad