info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Szállítási és fizetési információk

Szállítás

Szállítási idő és költségek
A házhoz szállítást a Sprinter Kft. vagy az MPL futárszolgálat biztosítja. Alap szállítási idő 4-6 munkanap. Előrendeléses / külső raktáron lévő termékek esetén a termék oldalon feltüntetett 10 munkanap vagy 3-5 hét a szállítási idő. Az esetleges késésről időben értesítünk, amennyiben szükséges. Személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség.
Szállítási díj
A következő szállítási módk közöl választhatsz:
1. MPL csomagautomata 5kg-s csomagig: 1290 Ft - csak előre fizetéssel
2. Házhozszállítás Sprinter futárszolgálattal 1590 Ft; előre fizetéssel és utánvéttel is kérhető.
3. Házhozszállítás MPL futárszolgálattal, postán maradó opciócal 1790 Ft, csak előre fizetéssel.
Ingyenes 49.990 Ft feletti vásárlás esetén
Külföldi szállítás és fizetés
Szlovákiába történő szállítás idő 1-2 hét, díja 2990 Ft Romániába történő szállítás idő 1-2 hét, díja 3990 Ft Fizetés online bankkártyával vagy banki előre utalással lehetséges.
MPL csomagautomata működése
Csomagautomatába 5 kg-s csomagot melynek maximum mérete 50 x 31 x 35 cm. Ez a szállítási opció csak előreutalással vagy online bankkártyás fizetéssel választható. A csomagautomatába történő elhelyezésről a megrendelő email és SMS értesítést kap. Innentől kezdve 2 nap áll rendelkezésre a csomag átvételére. A csomag automatából történő felvételéhez egy 6 számjegyű kódot kap SMS-ben és emailben is. Amennyiben a csomag nem kerül átvételre, úgy azt a legközelebbi postára szállítják, és ott további 5 napig átvehető.

Fizetés

Online bankkártyás fizetés
Biztonságos és egyszerű online bankkártyás fizetés Ha ezt az opciót választod, fizetésed a Shopify és az OTP Bank elismert, biztonságos fizetési rendszerén keresztül valósul meg. A pénztárból átirányítunk az OTP Bank oldalára, ahol biztonságosan, titkosított kapcsolaton keresztül kifizetheted a megrendelésed összegét.
Banki előreutalás
A fizetendő összeget előre át kell utalnod az Budapest Banknál vezetett bankszámlánkra, a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül. Az utalással kapcsolatos információkat a megrendelést megerősítő e-mailben küldjük el.

Rendelés menete

Mi történik a rendelés leadását követően?
Sikeresen leadott megrendelésedet minden esetben még a rendelési felületen azonnal visszaigazoljuk, majd később automata e-mail üzenetben is tájékoztatunk annak státuszáról. Amint a rendelésed átadásra kerül a kiszállító partnerünk felé, automata e-mail üzenetben értesítünk.
Kiszállítás
A futár a kézbesítés napján értesítést küld a megadott telefonszámra és/vagy email címre. A futárszolgálatnál lehetőséged van időpontot vagy szállítási címet módosítani egyszeri alkalommal. A futár a csomagot kétszer próbálja meg kézbesíteni. Ha ez sikertelen, úgy a csomag visszakerül hozzánk, és a megrendelésed töröljük.
Mi történik, ha sérült a termék?
Amennyiben a termék átvételekor úgy látod, hogy a csomagolás sérült, kérjük, ellenőrizd a csomagot és a benne lévő termékek sértetlenségét. Amennyiben a csomag megsérült szállítás közben, és/vagy a tartalom sérült, összetört vagy szerinted hibás, hiányos stb., úgy a szállítótól kérd jegyzőkönyv felvételét. Ha a csomag kívülről sértetlen, de a termék sajnos mégis törött, úgy kérjük a sérült termékről juttass el emailben fényképet ügyfélszolgálatunkra.

Elállás

14 napos elállás
Fogyasztókat a termék átvézetéről számított 14 napon belül megilleti az elállási jog. Ebben az esetben kérjük az Elállási nyilatkozattal együtt küldd vissza a terméket címünkre.

Értkelések

Hogyan működnek oldalunkon a vásárlói értékelések?
A termékek és a webshop értékeléséhez a Biano Star (biano.hu) és a Fogyasztó Barát szolgáltatásait használjuk. A megrendelést követően a vásárlót a megrendelés során megadott email címén a Partnerünk felkéri a termék(ek) és a weboldal értékelésére, mely opcionálisan megtehető. A Biano Star és a Fogyasztó Barát értékelő rendszerekbe így csak a valós megrendelések, vásárlások alapján kapott felhasználói értékelések kerülhetnek ki. 

Használd keresőnket!

Kosarad