info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Nyári asztali dekoráció tippek

Nyári asztali dekoráció tippek

A nyár a már berobbant, és ha még nem kezdted el a konyhát és az ebédlőt nyári díszbe öltöztetni, akkor most már tényleg itt az ideje. Ebben a cikkben adunk néhány ötletet és inspirációt arra, hogy az asztal új autentikus és vidám arculatot kapjon az évszaknak megfelelően.

Ha már kész a nyári dekorációd, akkor is érdemes átolvasnod ezt a cikket, mert biztosan találsz benne néhány új kreatív és eredeti tippet gyönyörű nyári asztal megterítéséhez!

Hasznos tippek a nyári asztal beállításához

A nyár nagyon vidám időszak, a nyaralás és a pihenés szezonja. Ezekben a hónapokban a sokféle élénk színeknek köszönhetően sok lehetőség közül választhatunk, hogy új és friss arculatot adhass otthonodnak lakberendezési kiegészítőkkel és egy új nyári asztalképpel, étkészlettel.

Kezdjük a nyári asztalterítővel, amely a könnyedség jegyében jó, ha pamutból készül, lehetőség szerint fehér terítő legyen vagy olyan, amiben a fehér szín dominál, mely így tökéletes háttérkép lesz minden olyan dologhoz, amellyel díszítheted a nyári asztalt.

A nyári asztal ideális színei: sárga, mint a nap, világoskék, mint a tiszta ég, és kék, mint a tenger; de minden élénk szín tökéletes a nyári szezon leírására.

Az asztalon a középpontban lehet egy gyümölcskosár vagy asztali kínáló tál szezonális gyümölcsökkel, vázák nyári virágokkal vagy tengerparti homokkal és kagylókkal megtöltött dobozka. A legfontosabb egy nyári téma kiválasztása. És végül, egy nyári étkészlet exkluzív megjelenése sem hiányozhat.

Webáruházunkban sokféle kollekciót kínálunk, amelyek tökéletesen tükrözik a nyári szezont. Vessünk egy pillantást közelebbről ezekre a gyűjteményekre!

Nyári dekoráció az asztalon: szezonális színek és ízek

Capri kollekció

Egyedülálló légkör. A Nápolyi-öböl gyönyörű szigete ihlette ezt a bájban és eleganciában gazdag mediterrán étkészlet kollekciót. A mediterrán térség élénk színei és gazdag ízvilága köszön vissza a designban, ahol a Tirrén-tenger és a táj szépségei csodálatosak, különösen a hatalmas és bőséges citromfák, amik lágy, fűszeres, frissítő illata és elképesztően finom és zamatos gyümölcse egyedülálló. Érzed már a friss citrom illatát?

A gyönyörű kék ​​és sárga díszek állnak a Capri tányérok középpontjában, amely egy elegáns és kifinomult nyári asztal tökéletes kollekciója. A gyűjtemény darabjai változatosak: mély- és lapostányérok, kétféle desszertes tányér, illetve a menü elfogyasztásához tálkák, csészék és bögrék állnak rendelkezésedre. Minden darab kiváló minőségű porcelánból készül, melyek mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használhatóak.

Ezzel a kollekcióval az asztalodra csempészheted Capri csodálatos légkörét. 

Amalfi-gyűjtemény

Amalfi étkészlet, mely a citromfák illatát hozza otthonodba. Olaszország csodálatos természeti szépségekben gazdag ország és Amalfi e szépségek egyike! Az Easy Life ezzel a gyönyörű kollekcióval tiszteleg Amalfi meseszép tája és hatalmas citrom termése előtt.

 

Mivel ez a hely egy tipikus nyári turisztikai célpont, a gyűjtemény segít otthon is felidézni a nyári vakáció során Amalfi tájain eltöltött felejthetetlen napokat: a tenger, a nap és mindenekelőtt a citromfák. Az Amalfi-partvidék nagyméretű citrom termése híres az egész világon. A tányérokon található írások is a part szimbólumai és mellett a fehér és a sárga szín hangsúlyozza ki a természet szépségeit. Az Amalfi kollekció kiváló minőségű porcelán termékei széles választékából válogathatsz: tálak, leves- és vacsoratálak, csészék, olaj / ecetes kiöntök és így tovább. A tányérok vonalvezetése enyhén domború, egyenleten, és ez a design kis különlegessé teszi.

Az asztalt emellett citrom gyümölcsökkel is tarkíthatod a nagyobb hatás érdekében. 

Maiolica Blue

A Maiolica kollekciót úgy tervezték meg az olasz desgingerek, hogy felidézze Mallorca-sziget színeit és hangulatát: vibráló kék és sárga színek, és minták. A majolika egy kerámiatípus, amely Spanyolországból, különösen Mallorcáról érkezett Olaszországba. Jellemzője az átlátszatlan fehér mázas felület, amelyet ecsetfestésessel díszítettek, mint a Maiolica kollekción. Az eredmény elbűvölő, és hangsúlyozza a nyarat és az utazási vágyat, amely erre az évszakra jellemző.

 

Tengeri témájú asztal terítése

Egy csodálatos és élvezetes javaslat a tengerre és a halakra emlékeztető tálaló edények és tányérok használata: a Sea Friends kollekció darabjaival igazi tengeri tematikus asztalt készíthetsz! Itt az asztal uralkodó színe nyilvánvalóan a kék és annak minden árnyalata.

 

A boldog nyári asztal

Az étkészleteken, tányérokon túl természetes más tematikus dekorációt is választhatsz az asztalra. Népszerű napjainkban a tengerpart és a vitorlázás ihlette dekorációs elemek, mint például egy világítótorony alakú lámpa, vagy dísz, vasmacskás díszpárna, evező alakú fali dísz.

 A nyár kedvelt szimbólum a napraforgók. Kreatív és autentikus megoldás, ha a terítés mellé igazi napraforgó virágot helyezel el.

De ne feledkezzünk meg a fagyiról sem. Tálald a finom, hűsítő fagyi gombócokat ebben a porcelán, autentikus fagyis tálkában. Amellett, hogy szép, környezet barát megoldás az egyszer használatos műanyag tálkák helyett. 

Használj lámpásokat, lanternt vagy gyertyatartót is. Napközben a nyári dekorációt erősíti, míg az estéken hangulatos világítást biztosít a beszélgetésekhez, romantikához.

 

Tehát ne habozz, menj előre, a nyár rengeteg ötletet és színes megoldást kínál annak érdekében, hogy felhőtlenül érezhesd a boldog nyári napokat.

Használd keresőnket!

Kosarad