info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Vintage bútorok és a country stílus

Vintage bútorok és a country stílus

A vintage/country stílus határozottan a virágkorát éli, rendkívül népszerű, hiszen a múlt értékei keverednek a modern jegyekkel, emiatt körülveszi az egyediség és a kreativitás is. Egyszerre tiszteljük a régit és adunk új értelmet egy adott bútornak, dekorációs elemnek vagy épp egy ruhadarabnak. Ez a stílus folyamatosan változik és megújul, hiszen mindenki hozzátesz és formálja. Bemutatunk néhány extravagáns darabot a DODO.HU design bútor webáruház kínálatából, amelyek segítségével kialakíthatod a vintage életérzést otthonodban! :)

A vintage bútorok a nosztalgia érzését váltja ki belőlünk, hiszen elhasznált, kopottas darabokról beszélünk, amelyek mintha nagyszüleink idejéből maradtak volna ránk. Nem hivalkodó, inkább visszafogott, amit alátámaszt az anyag-és a színhasználat is. A modern és a múlt találkozása mellett a bútorok kettőssége is dominál: kecses és zömökebb, tömörfából készült darabok jellemzőek erre a világra.

Jellemző rá:

  • A természetes anyagok, leginkább a fa használata
  • Fehér és bézs árnyalatok - lágy, pasztell színekkel kiegészítve
  • Dekorációként pedig kerámiák, csipke, szárított növények, virágok használata

Ha már szemezgetsz ezzel a stílussal vagy már a tökéletes darabot keresed, a DODO.HU vintage bútorkínálatában biztosan megtalálod a neked tetsző bútort. Asztalok, székek, kanapák és különböző dekorációs elemek közül válogathatsz!

 

A HEMINGWAY fehér és mahagóni íróasztal tipikus példája a vintage stílusnak: kopott, fehér asztalka, amely fából készült és annak természetes színét is tartalmazza. Klasszikus, kifinomult design, amely a nappali vagy az előtér, de a dolgozószobád és a gyerekszobád stílusos és egyben meghatározó darabjává is válhat.

A DRIFTWOOD natúr fa és üveg dohányzóasztallal otthonodba varázsolhatod az erdő hangulatát. Ez az asztal azért is nagyon különleges, mert falábai miatt minden asztal kicsit eltérő, igy minden darab egyedi. Ha természetes anyagokat szeretnék csempészni otthonunkba, akkor ez a bútor a tökéletes választás. Remek eleme lehet vintage stílusú szobánknak!

Ha egy igazán menő, egyben praktikus dekorációs tárgyra vágysz, akkor válaszd a  BARRACUDA uszadékfa bortatót! Tökéletes választás lehet, ha borkedvelő (is) vagy és egyedi helyen szeretnéd tárolni boraidat! Egy teljes mértékben természetes darab, mely anyagában és színében is tükrözi a vintage stílusra jellemző fahasználatot. Natúr színe miatt remekül mutathat a nappalidban vagy az étkezőben.

További lakberendezési tippekért látogass el a DODO lakberendezési blogra!

 

Használd keresőnket!

Kosarad