info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Tároló láda vintage stílusban

Tároló láda vintage stílusban

A tároló láda egy olyan bútordarab, ami már önmagában a vintage stílust, életmódot képviseli. Fából készül, a természet színeiben, szépségesen és stílusosan díszíthető. Ráadásul, ez az egyetlen olyan bútor, ami funkciójában és stílusában egyszerre több szerepet is képviselhet.

A vintage stílus megteremtette a 3az1ben tároló ládákat, melyek nem csupán hangulati elemek a lakásban, de praktikus bútorok is egyben. És még van egy titkuk ezen kívül!

Praktikus vintage tároló láda

A tároló láda évszázadok óta elmozdíthatatlan része az életünknek. Amikor sátrakban laktunk, a ládákban volt a konyhánk, az ágynemű és minden ruhánk.

Amikor még lovas kocsikon költözködtünk egyik faluból a másikba, akkor tároló ládákba pakoltunk az életünk tárgyait.

Ezért a ládák a berendezés, a bútorok részét képezték mindig, és így van ez ma is, legalább is  a vintage stílus kedvelőinek az otthonában.

A tároló láda fából készül, ami strapabíróvá teszi, és egyben szépségesen, illetve egyedi módon díszíthetővé is. A színe lehet fehértől, a natúr vagy sötét barna fa színein át, egészen a feketéig, szinte bármi, ami passzol az otthonunkhoz és a megteremteni hangulathoz.

tarolo lada vintage

A tároló ládák tartósak és gyakran tértágítóbűbájjal is rendelkeznek, hiszen csak pakolunk bele, és még fér bele, és még mindig belefér valami.

Hangulatos vintage tároló láda

 A fából készült tároló egyedi bútor darabja lehet a nappalinak, hangulatos és egyben rendet teremtő eszköz lehet a hálószobában vagy a konyhában.

 A vintage stílus leginkább természetes anyagokból készít bútorokat, ennek egyik legmutatósabb példái a teljesen egyedivé varázsolható ládák.

 vintage tarolo lada

Leggyakoribb a natúr fa, vagy az antikolt világos színű bútorok. A fogantyúkat akár cserélgethetjük is, mert nagyban meghatározzák a láda hangulatát, és mindig megújuló bútort kapunk így a lakásba.

Többfunkciós vintage tároló láda

A vintage tároló láda egy olyan bútordarab, ami markánsan meghatározza a helyiség hangulatát, ahová tesszük. Ezen kívül egy csodásan pakolható, strapabíró tároló, amiből egyszerűen soha nem elég, igaz?

Gyakran készülnek stílusban és színben passzoló tároló láda szettek, ezzel i segítve az otthonunkban kialakítandó harmóniát, hiszen a nappaliban remekül fog mutatni a legnagyobb láda, a hálószobában a közepes, és a konyhában vagy a fürdőben a legkisebb.

tarolo lada 

Ezen kívül, léteznek olyan vintage tároló ládák is, amelyek nem csupán hangulatos díszítő elemek, és nem csupán tároló ládák, hanem egyben ülőalkalmatosságot is jelentenek, vagy kényelmes lábtartóként is szolgálhatnak. Egy puff a fürdőbe a kényelemért, és egy nagyobb láda, amire a haverok elülhetnek a nappaliban. A közepes láda pedig a konyhában lehet segítség a főzésben, illetve ülhetnek rajta a kis kukták, segítségnek.

Összegezve

A vintage láda elsősorban szép és rendelkezik a vintage bútorok minden előnyével és hangulatával. Egyedinek tűnő díszítés, javítható fa szerkezet, strapabíró anyag. Ezen kívül olyan tároló területet biztosít, amit a szekrények nem tudnak. A ládába, a gravitáció segítségével gyorsan bele tudjuk dobálni a dolgokat, például váratlan vendég betoppanás esetén.

A legjobb az azonos színű és stílusú tároló láda szettek közül választani, mert ez harmonikussá teszi az otthonunkat, hiszen ugyanaz a motívum és színvilág köszön vissza egy praktikus bútordarabon.

És végül, a vintage tároló láda lesz a jolly joker a lakásban, ami egyben ülőkének is használható. Hiszen így szép, stílusos, mozgatható ládát kapunk, amire ülhetnek a haverok a nappaliban, és amikor elmennek, elpakolhatjuk a fölös párnákat, takarókat a ládába és máris rendet raktunk. A vintage tároló ládák az igazi háromazegyben bútorok.

Használd keresőnket!

Kosarad