info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

6 karácsonyi vintage játék

6 karácsonyi vintage játék

A karácsonyra való hangolódásnak nincs határideje, elkezdhetjük akár már ma.

A vintage karácsonyi hangulatot az apróságokkal tudjuk felépíteni. Ezek az apróságok lehetnek hangulatos játékok, asztali díszek vagy egyelőre az otthonunk különböző pontjait díszítő leendő karácsonyfadíszek.

Szeretnénk most 6 olyan vintage játékot bemutatni, ami békés, múltidéző karácsonyi hangulatot varázsolhat az otthonunkba és a munkahelyünkre is, ezen kívül pedig nagyszerű karácsonyi ajándékötleteket is kínálnak.

1.Vintage játék - Karácsonyi Falusi Templom Életkép

Az otthon hangulatát leginkább a nappali és a konyha színei és díszítése határozza meg. Ezért kezdésnek érdemes karácsonyi színekbe öltöztetni a párnákat, aztán pedig egy-egy karácsonyi játékot elhelyezni a stratégai pontokon.

Karácsonyi Zenélő Világító Asztali Dísz

Praktikusan, könnyen, egyben mozgatható asztali dísz, mely klasszikus, nosztalgikus karácsonyi díszbe öltözött falusi templomot formáz, kis híddal, folyóval, emberekkel. Adapterre csatlakoztatva világít és karácsonyi dallamot zenél is. Egy igazi békés, téli hangulat megteremtője.

Karácsonyi Falusi Templom Életkép Zenélő Világító Asztali Dísz

Sőt, nem egyszerűen egy dísz. A dekoráció kézzel festett, egy dombon lévő templomot, egy pavilont, karácsonyfákat, embereket, egy hidat, patakot, és még sok más aprólékosan kidolgozott elemet ábrázol részletesen.

A patak és az ablak megvilágításának színei változnak, ezzel valódi, ünnepi hangulatot teremtve. Tökéletes karácsonyi dekoráció a nappali asztalára, kandalló párkányra, a nappali vagy a konyha ablakába.

 

Karácsonyi Zenélő Világító Életkép Télapó Játéküzlete

Prémium megjelenésű, aprólékosan kidolgozott, lenyűgöző klasszikus, nosztalgikus karácsonyi díszbe kis tájéküzlet, ahol a Télapó ajándékai találhatóak, kis gyerekekkel, kiskutyával a kirakat előtt. Az utcai lantern, a karácsonyfa, és a játéküzlet meleg LED-s megvilágítása valódi, egyedi, meghitt ünnepi hangulatot teremt az adventi várakozás csodás időszakában.  A dekoráció népszerű karácsonyi dallamokat játszik.

Karácsonyi Zenélő Világító Életkép Télapó Játéküzlete

2.Vintage játék - Mikulás Figura

A világ nagy részén, karácsonykor a mikulás hozza az ajándékot. Ezért a mikulás figurája elválaszthatatlan a karácsonyi hangulattól, játékoktól, ajándékoktól és a díszítéstől is. A mikulás dekoráció elválaszthatatlan részét képezik, az egyedien díszíthető zoknik, amibe az ajándékokat várják sok országban, és karácsony színeiben pompázó nyalókák is.

 Mikulás Figura

A barátságosan mosolygós, karácsonyi színekbe öltözött mikulás jókedvet, ünnepi és mi tagadás, ajándékváró hangulatot hoz az otthonunkba, a szeretteink napjaiba.

Részletesen kidolgozott, igényes festésű nagy mikulás figura egészen biztosan megteremti a karácsonyi hangulatot, és ajándéknak is nagyszerű ötlet. Terjesszük a vintage karácsonyi hangulatot!

3. Vintage játék - Nagy Karácsonyi Rénszarvas

Ahogy a zoknik és nyalókák, úgy a rénszarvasok is elválaszthatatlanok a Télapótól és a karácsonytól. A mesésen barátságos és repülni tudó rénszarvasokat már a legkisebbek is szeretik.

 Vintage Rénszarvas Kockás Sállal

A mesebeli rénszarvas, mosolygósan, nyakában kockás sállal már jóval a karácsony előtt vidámságra derítheti a szeretteinket. Azonban a rénszarvasoknak nem csak a tetőn a helyük! Hanem a nappaliban és majd karácsonyfa körül.

Vintage Rénszarvas Kockás Sállal

Karácsonyfa Két Rénszarvassal

 Egy rénszarvasnál jobb a kettő!

Karácsonyfa Két Rénszarvassal

Az adventi naptárként feldíszített karácsonyfa, 1től - 24ig számozva, piros csillagokkal, amit két igazán cuki, beöltözött rénszarvas tart a kezével, illetve patácskáival, nem csak a gyermekek arcára csal mosolyt, hanem a felnőttekére is.

4.Vintage játék - Világító Hóember

A karácsony kedves szereplői közül a télapó és rénszarvasai után, a hóember az, aki minden játékon, képeslapon és ablakdíszen szerepel. A duci, mosolygós figura garantálja a jókedvet és a kacagást.

Világító Hóember Dekorációs Figura Kandalló Mellett

5.Vintage játék – Diótörő figurák

 Az egyik legismertebb karácsonyi történet, a Diótörő figurája örök helyet kapott a karácsonyi hangulat megteremtésében. A Diótörő figurák támaszkodhatnak fényképkerethez az irodai asztalokon, mikulás virág kaspói mellett őrködhetnek, de ajtódíszként és végül, karácsonyfa díszként is örömmel szolgálják a karácsonyt és a gyermekek örömét.

 karácsonyi diótörő figura

Klasszikus karácsonyi dekoráció, fából készült diótörő figura, katona, dobos vagy király ruhában. Egyedül vagy 4 darabos szettben.

Nagy méretű Karácsonyi Diótörő Figura 

Klasszikus karácsonyi dekoráció ez a szépen kidolgozott, fából készült diótörő figura, katona, dobos vagy király ruhában.

karácsonyi diótörő figura

 

6. Karácsonyi Led-Es Télapó Figura Kerámia

Ez a LED-es, magas kerámiából készült télapó figura meghitt hangulatot tud varázsolni otthonodba az adventi időszakban. Komódon, étkező asztalon, vagy akár a padlóra letéve is nagyszerű dísz.

Karácsonyi Led-Es Télapó Figura Kerámia

Összegezve

A karácsonyi hangulat a kicsik számára varázslatos, a nagyobbaknak pedig az ünnep és az ajándékokra való várakozás izgalma. Ezt a hangulatot néhány vintage karácsonyi játékkal megalapozhatjuk, vagy akár karácsonyi ajándéknak is választhatjuk őket.

Használd keresőnket!

Kosarad