info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Milyen egy vintage étkészlet?

Milyen egy vintage étkészlet?

A vintage étkészlet az alapja a vintage hangulatú életszemléletnek. A konyhai tálalás, a családi ebédek és vacsorák alapozzák meg azt a békebeli életérzést, ami felé újra haladni szeretnénk... mi... 'vintage rajongók.”

A vintage stílusú étkészletek és konyhai kiegészítők nem egyszerűen egy hangulatot, hanem egy életstílust adnak nekünk.

Ezért a vintage étkészlet a szemnek szép, életmódnak hangulatos, és egységes, mint amilyen a családunk is lesz, ideális körülmények között.

 Vintage étkészlet részletei

Egy étkészlet több részletből áll. A desszertes tányér, a lapostányér, a bögrék, a teáskannák és tányérok olyan részletek, amik együtt alkotják a vintázs étkészletet. Néhány gyönyörű példán keresztül nézzük meg, hogy mit is jelent ez.

 

Vintage desszertes tányér

A vintage konyhának, étkészletnek elengedhetetlen része a kerámia vagy porcelán tányérok, bögrék, teáskészletek. A gyönyörű, mintás választék olyan széles, hogy nincs más dolgunk, mint kiválasztani azokat, amelyek méltók a családdal töltött emlékezetes időnkhöz. A Vintage Cottage Flower étkészletek pontosan ilyen hangulatot teremtenek.

Jellegzetes színe és mintázata a vintage konyhának, a pasztellszínű, virágos készlet.

A pasztell színek a békésséget, nyugalmat, a virágok az életet és a romantikát adják hozzá az étkezéseinkhez.

Katie Alice cottage flower

 

 

 

Vintage lapostányér

 

A vintage ikonikus színvilága, az indigó, vagyis a fehér alapon kék mintás étkészletek. A Katie Alice tervezte Vintage Indigo kollekció ötvözi modern konyha eleganciáját a vidéki stílussal: a kék-fehér polka mintákra festett vintage stílusú sötétkék rózsák igazi friss és fiatalos hangulatot keltenek.

 Katie Alice vintage indigo

 

 

 

 Vintage desszertes teáskanna, bögrék

Egy divatos ága a vintage színeknek és formáknak, a túl színes, túldíszített és túlságosan virágos vagy pillangós mintázatok. A pillangók bájos szimbólumai az életnek, a változásnak és a szabadon szárnyalásnak is. emiatt népszerű és gyakori mintája a vintage kiegészítőknek és az étkészleteknek is.

A népszerű olasz márka Easy Life új Majestic kollekciójában teáskanna, bögrék, desszertes tányérok, étkészlet, tea- és kávécsészék és más gyönyörű konyhai kiegészítők találhatóak. A kollekciót csodaszép kerti virágok és pillangók díszítik, mellyel könnyedséget, frissességet és vidám légkört teremtenek.

 

desszertes tányér

 

 

 

Vintage tányér

Zseniális hagyománya a vintage-nek, az egyszínű étkészlet, melyben önmagában futnak az egyszerű vagy éppen művészien bonyolult minták.

Az étkészletek szépsége, hogy egymással is kombinálhatóak, egyedi hangulatot adva ezzel a családi ebédnek vagy vacsorának.

Az R2S Abitare készletek a közel 70 éves múlttal rendelkező észak-olaszországi R2S Nuova manufaktúra termékei. Kiváló szakemberek keze munkájának köszönhető, akik a legnagyobb odafigyeléssel és tisztelettel készítenek minden egyes darabot, hogy hűen tükrözzék az olasz tervezők által megálmodott formákat és színeket.

 

vintage tányér

 

 

Összegezve

Arra a kérdésre, hogy milyen egy vintage étkészlet, nincs egyszerű válasz. Egyrészről hagyománytisztelő, békés és családias. Másrészről színes, romantikus és változatos.

Azonban az biztosan igaz minden egyes vintage étkészletre, hogy emelik a családi vagy baráti együttlétek szépségét, és emlékezetessé teszik azt.

A vintage étkészletek változatossága biztosítja, hogy találunk olyat, ami kedvünkre való és a családot, barátokat is elkápráztatja.

 

Használd keresőnket!

Kosarad