info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Kerámia porcelán étkészletek

Kerámia porcelán étkészletek

A kerámia porcelán étkészletek kicsit kimentek a divatból, de már pár éve jönnek visszafelé nagy sebességgel. Hiszen a fontos dolgok a terített asztal mellett történnek. Legyen szó akár családról, vagy éppen üzletről. És egy szépen terített asztalra nem tehetsz műanyag tányérokat, igaz?

Az étkészlettel megterítünk, nem csak odavonulunk a tévé elé egy tányérral a kezünkben. Az asztalra terítőt, szalvétát és egy kis stílust viszünk ezzel.

A kerámia étkészletek varázsa, hagyománya megajándékoz téged is, ha hagyod. 

Violin Levendula étkészlet

A porcelán étkészletekről a vidéki élet, a romantika, a virágmezők végtelenje, a családi étkezések színessége jut eszünkbe.

Ennek a romantikus hangulatnak az egyik remek példája, a Violin Levendula étkészlet, melynek színei egyszerűek, világos háttéren levendula virág.

A kifinomult, kecses, kézzel festett levendula virágok a maguk nemes egyszerűségével vesznek le lábadról és töltik el melegséggel szívedet, otthonodat.

A különleges, kézzel festett kerámia magyar szakemberek kezét dicséri. Az egyedi öntési technológiai eljárás során a mintát a máz alá festik, melynek köszönhetően a mindennapos használat és a kézi mosogatás sem okoz fakulást, elkenődést vagy kopást.

Szeretni fogod.

levendulás étkészlet

Modern porcelán étkészlet

Gyors váltással nézzünk egy ízig vérig modern, letisztult porcelán étkészletet.

A fehér porcelánból készült 18 db-s étkészlet, fekete virágokkal és levelekkel lett díszítve. A karcsú bevágásokkal ellátott négyzet alakú tányérok ideálisak a modern konyhákhoz, életstílushoz. De remekül passzolnak a klasszikusan díszített, terített asztalon is.

Korosztálytól függetlenül népszerű étkészlet.

Kiváló és tartós nászajándék ötletnek is nagyszerű választás.

étkészlet

Ötletes és egyedi KitchenBasics étkészlet

A porcelán tányérokon az étkezés hangulatát a különböző zöldségek, gyümölcsök, sajtok idézik fel, már akkor, mielőtt leülnél enni. Vidám színek, letisztult, világos háttéren.

Modern konyhába és gyermekes családoknak is kiváló választás. Ugyanakkor ez az étkészlet felidézi a régi étkészleteket, amikor fehér alapon fekete szavak, és fekete zöldségek díszítették a tányérjainkat. Tulajdonképpen még egy vintage konyhába is beleillik.

Sajtvágó készlet, porcelán vágólap és forgós üvegtál is kapható az étkészlethez.

étkészlet

 

Violin Rózsa étkészlet

A romantikus kerámia étkészletek királynője. Szép, romantikus, mégis könnyed hangulatú. A minta kedves és szolid. Nem harsány, nem túlzsúfolt.

Az aprólékosan kidolgozott, kézi festésű rózsák különleges szépségükkel érzéki hatással lesznek Rád.

Kézi festéssel készültek ők is, magyar szakemberek kezei által. Minőségi, vidám és igazi vintage darab. Azért fogod várni az étkezéseket, hogy elővehesd ezt az étkészletet a terítéshez.

Ne tartogasd az ünnepekre, inkább varázsold a hétköznapokat is ünneppé.

 rózsás étkészlet

Antik Natúr étkészlet

Ha a rózsás étkészlet volt a romantika királynője, akkor ez az Antik étkészlet a vintage királynője. Igazi antik minta, amiről egész biztosan a nagyi vasárnapi ebédje jut eszedbe.

Az Antik Natúr étkészlet darabjai rusztikus, antikolt megjelenésükkel, a régi idők természetes szépségét idézik fel.

 

antikolt tányér

 

Antik Natúr Leveses Tál

Az Antik natúr étkészlet mellé szinte kötelező elem, ez az Antik natúr leveses tál. Amiben a terített asztalra tehetjük a vasárnapi húslevest.

Adjuk meg a módját. Mikor, ha nem most? Amikor a család körbeüli a terített asztalt, az már ok az ünnepre és a hálára. A leveses tál űrtartalma 4 liter. Sem mikrosütűben, sem mosogatógépben nem sérül meg, nyugodtan beleteheted. A hangulata antik, de bírja a modern kihívásokat.

leveses tál

Fenséges finom csontporcelán étkészlet

Igazi romantikus, elegáns és vintage kollekció az olasz Easy Life Design tervezésében. A porcelán a kerámia termékek legnemesebb alakja. Ahogy a neve is mutatja, a csont-porcelán csonthamu hozzáadásával készül. A folyamat hihetetlenül vékony és áttetsző darabokat eredményez, ami a kiváló minőségű garantálja. Ez jogosítva fel, hogy nemes és ünnepélyes dísze legyen az asztalnak. A Majestic étkészlet kollekció darabjait halvány rózsaszín alapon csodaszép virágok és pillangók díszítik, mely garantálja a vidám hangulatot a baráti, családi összejöveteleken. A kollekcióban nemcsak tányérok, de a tálaláshoz és étkezéshez szükséges egyéb kiegészítők is megtalálhatóak.

Fedezd fel - egyszerűen fenséges!

csontporcelán étkészlet

 Elegáns fehér étkészlet, domború mintával

Az egyik legsikeresebb gyűjteményünk a Hemingway 18  részes étkészlet, melyet hófehér porcelánon szép, elegáns domború minták díszítenek.  A szett mind a klasszikus, mind a modern enteriőrben megtalálja a helyét. 

étkészlet

 

Ehhez a gyönyörű kollekcióhoz leveses tál is tartozik.

 

leveses tálA romantikus és modern kerámia porcelán étkészletek széles választéka biztosítja, hogy biztosan találsz olyat, ami a stílusos étkezésekkel varázsol el téged és a szeretteidet.

Használd keresőnket!

Kosarad