info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Megérkeztek az új BUILT termoszok

Megérkeztek az új BUILT termoszok

Már nyár óta nagyon vártuk, és most végre megérkeztek a népszerű BUILT termoszok új palackjai.

A BUILT termoszok előnyei

A BUILT palackoknak számos előnyös tulajdonsága van. Először is, az összes palackunk 18/8 rozsdamentes acélból készül, ami azt jelenti, hogy rendkívül tartósak, másrészt még akkor is kellemes hőmértékletű a külseje, ha forró italt töltöttél bele.

A hidratációs termoszok 500 ml-sek, ami azt jelenti, hogy négy palackkal kell elfogyasztanod ahhoz, hogy fedezd a napi folyadék szükségleted és hidratált maradj.

termosz

Ezenkívül környezettudatos megoldás az egyszer használatos műanyagokkal szemben, így segíti megóvni a környezetet. Az egyszer használatos műanyagok rendkívül károsak, évtizedek alatt bomlanak le, és gyakran az óceánjainkban végződnek, a Global Citizen szerint a  műanyagszennyezés megháromszorozódott a kilencvenes évek óta, és úgy tűnik, hogy egyre rosszabb a helyzet, hacsak mindenki nem tesz azért, hogy napi szinten tudatosan kerülje az egyszer használatos műanyagokat.

A BUILT termoszok rendkívül tartósak, így akár többszáz műanyag pohart szeméttől mentheted meg a bolygónkat.

A "Perfect Seal" megoldásnak köszönhetően a BUILT palackok nem szivárognak, így biztonságban tudhatod táskádat, asztalodat, vagy akár autódat.

Forró nyári napokon akár 24 órán keresztül hidegen tartja az italod (bár reméljük, napközben többször újratöltöd a napi vízfogyasztás érdekében), és a hideg téli napkon akár 6 órán keresztül is meleg marad a kávé vagy tea, így tökéletes a reggeli ingázáshoz. Arról, hogy milyen a legjobb termosz és miért tartja meg a hőt a termosz, itt írtunk. 

És nem utolsó sorban igazi modern, városi darab: a BUILT termoszokat New York-ban tervezi egy fiatal, agilis és kreatív csapat.  A tervezés alapja az egyszerűség, az anyagok iránti szenvedély és a környezetünk iránti tisztelet.

Nézzük az új termoszokat

Az új minták még merésszebbek és kreatívabbak.

Duplafalú termosz Flamingo Built

A flamingó nemcsak a nyár slágere. Ez a trópusi madár bármikor trendi és szexi, ráadásul ezen a kecses kialalítású BUILT termoszon igazán vadító. 

termosz flamingo

 

Duplafalú termosz Blue Flora Built

Aki szereti a kék virágokat, biztosan imádni fogja a hófehér Blue Flora termoszon pompázó indigó kék virágokat.

built termosz flora

 

Duplafalú termosz Blue Flora Leopard mintás

A leopárd minta sosem megy ki a divatból, mindig vadító és különleges, így ha szereted a leopárd mintás termékeket, ez a termosz nagyon jól fog illeni az egyéniségedhez.

 

Fedezd fel a teljes BUILT termosz kollekciót webáruházunkban!

Használd keresőnket!

Kosarad