info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

A teázás, kávézás élvezete

A teázás, kávézás élvezete

Valamikor régen a teázás és kávézás a stílusos és békés reggeli része volt, nem pedig a koffeingyűjtés egyik állomása. Akkor régen szépséges kannákban főztük meg a teát és kávét, és még szebbekben tálaltuk a család asztalára.

Most van lehetőség visszatérni a békés hangulatú reggelekhez, és az élvezetes teázáshoz, kávézáshoz. A Creative Tops La Cafetiére kollekcióban egészen biztosan megtalálod azt, ami nem csupán feldobja a reggeled, de egészen elvarázsolttá is teszi a családod számára is.

A válogatott, a család minden tagjához illő bögrék pedig kiegyensúlyozottá és elégedetté tehet mindenkit.

 

A teázás, kávézás élvezete otthon

Te is azért jársz kávézókba, teázókba, hogy igazán finom, profin elkészített kávét és teát igyál, ugye? De most itt a lehetőség, hogy a saját otthonodban készítsd el a vágyott kávét, anélkül, hogy ki kelljen mozdulnod érte.

A Creative Tops La Cafetière kollekciója az otthonodba hozza az autentikus kávézás élményét és otthoni baristaként Te is el tudod készíteni a frissen pörkölt kávéból álmaid kávé különlegességeit.

 

Kávé és Teakészítő Duplafalú Termosz - La Cafetiére Cooper

Ez a gyönyörűen hajlított ívekkel rendelkező termoszos kanna a Creative Tops La Cafetiére kollekciójának darabja.

A dupla falú, rozsdamentes acéltest és fedél háromszor hosszabb ideig tartja a kávét és a teát melegen, mint egy hagyományos kávéfőző. Ezért a hosszúra nyúlt reggeleken vagy ebédeken sem kell aggódnod amiatt, hogy a kávé vagy tea kihűl. és elfogyni sem fog, a kanna űrtartalma 1 liter. Ráadásul látványnak is kellemes, és a stílusos design prémium minőséget képvisel.

termosz

 

Porcelán teáskanna a stílusos reggeliző asztalra

Ma már kicsit nehéz rászoktatni a kisebb nagyobb családtagokat arra, hogy veled teázzanak és ne a mobiltelefonjukkal. De egy szemet gyönyörködtető teáskanna képes élménnyé varázsolni a legkisebbed számára is a reggeli teázást.

Porcelán teáskanna - Palmer's Silk

Harmonikus színvilág, a virágos formák aranyos hangulatúak. A kanna mérete 1 literes, jut mindenkinek az asztal körül.

 

teáskanna

 

Kerámia Kanna Pöttyös Piros

A piros pöttyös minta óhatatlanul a gyerekkori pöttyös bögrét juttatja eszedbe, igaz? A kakaót, anya és nagyi konyháját. A gyerkőcödnek is meg lesz ez az élménye, ha ezt a kannát választod a reggelikhez. A kerámia kanna mérete szintén 1 liter.

Kerámia Kanna Pöttyös Piros

 

 

Legyen mindenkinek saját bögréje

A reggeli alaphangulatát érdemes megfesteni a teás és kávés kannákkal, de a bögréket válasszuk mindenki egyéniségéhez szabva. Lehet rajta a kedvenc figurája, színe, virága. De választhatunk vicces és vagány bögrék közül is. A lényeg, hogy önmagát adhassa mindenki, mert ezt csak a család adhatja meg. Ha vicces, névre szóló bögrét keresel, akkor a nevesajandek.hu bögre kínálatában is érdemes válogatnod.

 

Használd keresőnket!

Kosarad