info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Katie Alice vintage álmai

Katie Alice vintage álmai

Amikor a hobbid a szerelmed, és szeretnéd megosztani másokkal is. Hát így kezdődött. Katie Alice brit életstílus-tervező neve ma már ismerősen cseng a vintage lakberendezés kedvelői körében. Konyhai kiegészítői a szépséges angol kertek virágaiból, és a hagyományos kék-fehér vintage hangulatból táplálkozó álmokból születtek.
Ezek a szépségek vidámságot, romantikus hangulatot sugároznak magukból, ami elől lehetetlen elbújni. Használjuk Katie álmaiból előbújt tányérokat és bögréket, és legyünk részesei mi is, ennek a hangulatnak és életstílusnak.



Katie Alice - Grey Floral Porcelán Teáscsésze + Alj, a Wild Apricity sorozatból


Ez a gyönyörű, puha rózsaszín és sötétlila színekben pompázó teáscsésze az ünnepeinket varázsolja hangulatosabbá és még szebbé. A virágos minta a romantikus, kedves és egymásra vigyázó hangulatot ad nekünk és a szeretteinknek, akikkel együtt ünnepelünk.
Az angol tradíciót ragadja meg ez a festői tányér és teás csésze, és a többi Wild Apricity darabokkal kiegészítve, minden étkezőasztalra bájos angol karaktert varázsol a konyhánkba.



Katie Alice WIld Apricity
Evőeszköz Készlet - Vintage Indigo


Gyakran elfelejtjük, de a vintage életstílusban az is fontos, hogy az evőeszköz színei és hangulat is passzoljon. Ez a hagyományosan kék-fehér, indigó vintage evőeszköz ötvözi a békebeli vidéki stílust, és modern konyhai formavilágot. Szép, elegáns, ugyanakkor kézre áll és kényelmes a használata.
A 16 részes evőeszköz készlet rozsdamentes acélból készült, erős és strapabíró.
Katie Alice egy alkalommal meglátogatta Rembrandt házát, és az ott látott kék és fehér csempék hangulatából készítette a vintage indigó sorozatot.



evoeszkoz-keszlet-vintage-indigo

Vintage környezetvédelem

Duplafalú Porcelán Utazópohár Szilikon Fedővel - Cottage Flower
Ha szeretnéd csökkenteni az eldobható kávés poharak számát, utazópoharat kell használnod. Ha a vintage szerelmese vagy te is, akkor jó hír, hogy végre nem kell megalkudni a műanyag utazópoharakkal, mert Katie megálmodta a virágmotívumokkal megbolondított, puha krém színű porcelán utazópoharunkat.
A duplafalú utazóbögre a hideg és a meleg italokat is megfelelő hőmérsékleten tartja. A szilikon fedő pedig a biztonságról gondoskodik.
A bögre űrtartalma: 260 ml. Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben használható. 

porcelan-utazopohar-szilikon-fedovel-cottage-flower


Talpas Üvegpohár Pink - HighLand Fling Katie Alice

 


A megszokott kávés és teás bögrék közül kilóg egy kicsit, a rózsaszín talpas pohár. És nem egyszerű pohárról van szó, hanem egy gazdag és részletes dombornyomatokkal díszített szépségről.
Hangulatában tökéletesen passzol a vintage konyhába, az ünnepekre díszített asztalunkhoz.
A pohár űrtartalma 250ml.

talpas-uvegpohar-pink-highland-fling-katie-alice


Porcelán Bögre Szett 4db-os - Cottage Flower


Pöttyös bögrének minden otthonban lennie kell, igaz? Ez nem csupán vintage hangulat, hanem egyszerűen kötelező eleme azoknak a háztartásoknak, ahol emberi lények élnek. Ez szabály és kész. A pöttyös bögre a családi reggeli, a reggeli kakaó és az iskolából késés emlékeit őrzi számunka, míg világ a világ.
Ezen kívül a vintage hangulatba is tökéletesen illeszkedik, és kiegészíti a reggeliző és teázó készleteket is.
A szett négy darab, különböző, a Cottage Flower kollekcióba tartozó pöttyös bögrét tartalmaz.
A bögre űrtartalma: 330 ml. Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben használható.


Porcelán Bögre Szett 4db-Os - Cottage Flower

Porcelán Teacsésze+Alj+Desszertes Tányér Szett Grey - Ditsy Floral

Ezt a ritkának számító színkombinációjú, Katie Alice tervezte teacsésze, klasszikusan elegáns rózsaszín, zöldeskék, és finom szürke színekkel. A luxus arany díszítéssel, vintage virágokkal és kifinomult vonalvezetéssel, igazán különleges hangulatot teremt számunkra. Használhatjuk a hétköznapokban is, hogy bearanyozza számunka. Az ünnepi alkalmakat pedig fényesebbé és gazdagabbá varázsolja-
Ez az elegáns teás szett tökéletes párosítás a délutáni kávé vagy tea elfogyasztásához. A szett darabjai minőségi porcelánból készültek, finoman kidolgozott virágokkal, és elegánsan aranyozott peremmel díszítve, szürke porcelán alapon.
Díszdobozban szállítjuk, így ajándéknak is tökéletes.
A csésze űrtartalma: 200 ml. A desszertes tányér: 185 mm. Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben való használata nem javasolt.


teacsesze-alj-desszertes-tanyer-szett-grey-ditsy-floral
Ha szeretnél többet tudni Katie Alice-ről, arról, hogy honnan szerezz ihletet a gyönyörű vintage mintáihoz és milyen termékekre számíthatunk tőle a jövőben, akkor olvasd el a vele készült interjúnkat.

Használd keresőnket!

Kosarad