info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Kerámia fűszertartók, fűszertartó szettek

Kerámia fűszertartók, fűszertartó szettek

Kerámia étkészlettel teríteni, kerámia fűszertartót tenni az asztalra nem csupán egy hangulatot, hanem egy egész életformát jelent. Hiszen kerámia bögrék, tányérok mellé nem tehetjük oda egy műanyagban a sót, a tejet vagy a mézet, nem igaz?

Az étkészletet eltesszük használat után, de a változatos szépségű fűszertartók egész nap a szekrényen vagy az asztalon lehetnek, romantikus, kedves, békés hangulatot sugározva ránk.

Érdemes ezért szépet, szívet melengetőt választani, és gyönyörködni bennük folyamatosan. 

Kerámia fűszertartók

Fűszertartónak nevezzük az összes kisebb-nagyobb tároló edényt, amiben a tálaláshoz szükséges fűszereket, kiegészítő élelmiszereket odakészítjük az asztalra. A legismertebbek, az ebédhez odatett só és bors, de ilyen fűszertartóba tehetjük a cukrot, lisztet, kávét, darát, paprikát, delikátot is. Vagy a reggelihez előkészített müzlit, mézet. De ilyenbe pakolhatjuk a szekrénybe, kamrába az olyan különleges fűszereket, mint a rozmaring, csombor, őrölt kömény vagy koriander.

Nincs is szebb, mint egy fűszertartó szettel berendezett konyhaszekrény vagy kamrapolc. A rendezettség erősíti az otthonunkban a harmóniát és a békét.

Némely kerámiacsalád fűszertartó szettjei esetében arra is van lehetőség, hogy mi magunk válasszuk a leendő fűszertartóink feliratait, annak megfelelően, hogy éppen mi hiányzik a konyhából, a fűszerpolcról, vagy a kamrából. 

Vanília kerámia Violin levendula fűszertartó szett

Hagyományos mintának tekinthetjük a levendula mintájú díszítést a fűszertartókon. A kedves lila gyógynövény szép, és közben nyugalmat sugároz, ezért is vált nagyon népszerűvé.

A szépséges Violin Levendula kollekció kézi festéssel készült, ezzel megőrizve a kerámia egyediségét is. A nagy fűszertartó űrtartalma nagyjából 1,1 liter, a kis fűszertartóé 2,5 dl. A feliratok kiválaszthatjuk a saját szokásaiknak megfelelően.

 kerámia fűszertartó levendula

 

Rózsás Kerámia Só és Borsszóró

A kerámia fűszertartón pipacsok a vidám romantika hangulatát adják, a klasszikus rózsás minta viszont a szenvedélyes romantika üzenetét hordozzák. Egy ilyen hangulatú kerámiának mindig van helye az otthonunkban, akkor is, amikor még előttünk áll a szerelmes házasélet, és akkor még inkább, amikor az otthon tüzét óvjuk a minden napokban.

A só és a borszóró fűszertartó az alapkészletbe tartozik, minden asztalon ott a helye, sőt, néha nem is elegendő egyetlen szett belőle.

A fűszertartó magassága nagyjából 7 cm. 

 Rózsás kerámia só- és borsszóró

Vanília Kerámia Televirágos Pipacs fűszertartó kollekciója

A pipacs vidám színei igazán romantikus hangulatot mutatnak, elvarázsolva ezzel bennünket is. Engedjünk a vidámságának, és válasszuk magunk, milyen feliratú fűszertartókat szeretnénk az otthonunkban látni.

A vidám hangulat segít lelkesedni a szürke hétköznapokon is, a különleges napokat pedig bearanyozza a színes vidámságával, ha hagyjuk hatni magunkra. Ne váljon megszokássá, csodáljuk meg egy kicsit minden nap a kerámia szépségét, ezzel erősítve a hangulatot hatni önmagunkra.

A pipacsos fűszertartók igényes kézi festéssel készültek, és a minden napos használat sem koptatja el őket, de azért ne tegyük őket mosogatógépbe.

kerámia fűszertartó pipacs

A fűszertartók lehetséges feliratai: cukor, dara, kakaó, kávé, liszt, morzsa, müzli, paprika, porcukor, rizs, só és lehet felirat nélküli is. Válasszuk ki azokat, melyek most éppen hiányoznak a konyhánkból és a kamránkból.

Rusztikus konyha - Romantik Natúr fűszertartó

A rusztikus konyha kedvelőinek ajánljuk a Vanilia Kerámia Romantik Natúr kollekcióját. A kézzel festett antikolt fűszertartók a régi idők letisztultságát, természetes egyszerűségét és báját idézik, és viszik konyhádba. A 

kerámia fűszertartó

Összegezve

Fűszertartóra szükségünk van a mindennapokban. A kerámia fűszertartó tartós, környezetbarát és gyönyörű. Válasszuk ki azt a mintát, ami simogatja a lelkünket, mert így feltöltődhetünk már a látványtól is. A fűszertartóink változatos feliratait kiválaszthatjuk a saját a konyhánkra szabva. Nincs annál szebb, mint egy hosszú polcon, szép kerámia tartókban, harmonikusan elhelyezve az összes konyhai fűszer és kiegészítő. Válogatásra fel!

Használd keresőnket!

Kosarad