info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

A praktikum és a dizájn találkozása, utazóbögrék

A praktikum és a dizájn találkozása, utazóbögrék

A túlzott szemétmennyiség csökkentésének az egyik legjobb módja, ha a reggeli életmentő koffeint nem eldobható, egyszer használatos pohárból, hanem saját utazóbögréből fogyasztjuk el.

A heti 5-6-7 vagy még több papír és műanyag pohár helyett, egyetlen, szépséges, porcelán, bambusz vagy fém utazóbögréből ihatjuk meg a kávét, lelkiismeret-furdalás nélkül.

Az utazóbögrék nem csupán környezetbarát poharak, hanem dizájnos, hangulatunkhoz passzoló kiegészítők lettek. Az eldobható pohár szemét, az utazóbögre menő.

Válaszd ki a kedvenced, és válogass ajándékba a szeretteidnek is. Legyenek ők is menő környezetvédők.

 

Duplafalú Porcelán Utazóbögre – Coffee Mania Follow Your Dreams

A duplafalú utazóbögre a hideg és a meleg italokat is megfelelő hőmérsékleten tartja. A szilikon fedő pedig a biztonságról gondoskodik, hogy elkerülhessük a véletlen baleseteket.

A bögre színe nem bordó, és nem is piros. hanem valahol a kettő között, ezért kellemes a szemnek, ahogy a mintázata is barátságos.

A bögre űrtartalma: 350 ml. Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben használható. 

 

 

Duplafalú Porcelán Utazóbögre Szilikon Tetővel - Coffee Mania Follow Your Dreams

 

Válassz kettőt egyszerre: Pöttyös bögrét, vagyis fehér alapon fekete pöttyös, Girl Boss feliratú porcelán utazóbögrét is találhatunk a webshopban!

 

Bambusz Utazóbögre - Pink Unicorn

Az igazi csajos utazóbögre. Rózsaszín. És unikornisos. Az unikornisos minták nagyon divatosak a lányok, nők körében. Ezért ajándéknak is tökéletes, ugyanakkor egészen biztosan feldobja a reggeleket is.

Amíg a papírpohár jó esetben részben újrahasznosításra kerülhet, addig a bambusz 100%-ban lebomló anyag. Tehát a kávés utazóbögre csajos, divatos, és 100%-ban környezetbarát.

Ráadásul a bambusz strapabíró anyag, tehát a bögre hosszú életre számíthat. A rajta lévő szilikon gyűrű stabilabbá teszi, és a bögre fogása is biztonságosabb és kényelmesebb (nem csúszik).

 

Bambusz Utazó Bögre Tetővel Szilikon Gyűrűvel - Pink Unicorn 

Válassz többet egyszerre: Pandás, rózsa mintás és Love feliratú utazóbögrét is találhatunk a széles választékban!

 

Fém Lapos Flaska Ava & I

A flaskák nem tartoznak a klasszikus utazóbögrék közé. De hé, végre van csajos flaska!

Ez az elegáns rózsaszín fém flaska könnyedén elfér a kis táskádban és bármikor előveheted a nyári fesztiválokon, bulikban. Erős, rozsdamentes acélból készült, könnyen csavarozható fedéllel, amely biztonságos és nem folyik ki az ital.

Műbőr borítása, aranyozott kivitele, „Girls night out” felirata a modern és fiatalos nőiességet sugározza. Mérete: 3x110x20mm,170ml

 

fem-lapos-flaska

 

A kettőt mindig jobb, mint az egy: Fekete alapon ezüst kövekkel kirakott flaskát is találhatunk a választékban.

 

Karácsonyi Bambusz Utazóbögre Merry Little Christmas

A karácsonyi utazóbögre kétfunkciós. Ajándékként örömet szerez, reggeli kávéspohárként pedig életet ment. Az utazóbögre 100%-ban lebomló bambuszból készült. Biztonságos, kényelmes, és a kávé sem hűl ki benne.

Ráadásul, a mintája, a hangulata már most megidézi a karácsonyt, így legalább nem felejtjük el az ajándékvásárlást időben elkezdeni.

A bögre mérete: 0,4 liter.

 bambusz-utazobogre

 

Az egész családnak választhatunk karácsonyi bambusz bögrét, mert rénszarvasos és hóemberes mintában is kapható.

Összegezve

Ideje, hogy az egyszer használatos kávéspoharak eltűnjenek a feledésbe. Most már az utazóbögre a menő. A porcelán örök darab, a bambusz 100%-ban lebomló, a fém pedig igazi flaska, amiből nem csak kávét lehet kortyolgatni. Az utazóbögrék mintája változatosan divatos, a figurák és a színek is. És itt vannak a karácsonyi mintájú bambusz utazóbögrék is, többféle mintában, választhatunk ajándékba magunknak, a családnak és a barátoknak is.

Használd keresőnket!

Kosarad