info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

7 Vintage lakberendezés inspiráció Április

7 Vintage lakberendezés inspiráció Április

Otthonom egyedülálló, különleges lakberendezési kiegészítőkkel díszítése a szenvedélyem.  Számomra a vintage lakberendezés azt jelenti, hogy otthonunkat szertettel, bájjal és karakterrel töltöm meg, ahol mindenki otthon érzi magát, békében és nyugalomban.  Ahhoz, hogy átéld ezt a szépséget, ne félj eltérni a megszokottól, a hétköznapitól, a tömegtől. A vintage lakberendezés fantasztikus, mert különleges. Ezek nem azok a tipikus lakásdekorációs kiegészítők, amit a bármely plázában megvásárolhatsz. 

Hidd el, ha kicsit másképp gondolkodsz és látod otthonod, mint az átlag, az már az első lépés vintage felé.  Ha megcsinálod, nem fogsz csalódni.

Most gyűjtöttünk Neked néhány inspirációt, amivel el tudod kezdeni.

1. Vintage faliórák

 A szoba hangulatához illő - akár óriás méretű - falióra nemcsak, hogy szép, de praktikus kiegészítője lehet a nappalidnak. 

2. Rattan kosár

A rattan kosarak szintén praktikus kiegészítői lehetnek a szobádnak, nappalidnak. Ha színben a szobához illőt választasz (pl.: bézs, vagy fehér), sokat tud dobni a hangulaton. És akár még a gyerekek is jól érzik magukat benne. 

 

3.Kanna

Itt egy hangulatos példa arra, hogy kannát nem csak locsolásra használhatjuk, merjük díszítő elemként is használni. 

 

4. Vintage lámpák

A szoba stílusához illő rusztikus vagy vintage stílusú lámpatestek erősítik a helyiség hangulatát, különleges báját. 

 

 

5. Vintage lakástextil

Otthonunk díszítésében a textileknek is fontos szerep jut. Használhatsz ágytakarókat, díszpárnákat. 

 

 6. Vintage konyhai kiegészítők

Kedves témánk a konyhai kiegészítők: legyen szó kerámia vagy porcelán étkészletről, teáskannáról, bögrékről, csészékről, egy szépen megtervezett és kivitelezett kollekció biztosan szépséges és praktikus kiegészítője lesz a konyhádnak, étkeződnek. 

 

7. Vintage fürdőszoba

Kád alakú szappantartók nemcsak szappan tárolására jó. Akár virágokat is rakhatunk bele, ezzel szépséget és eleganciát adva a fürdőszobánknak. 

 

Szeretettel:

Kinga

Használd keresőnket!

Kosarad