Vintage konyha

A konyha nemcsak a főzés, hanem a családi közös együttlét, emlékek színhelye is. Egy hangulatos, vintage konyhát megteremthetsz már apró konyhai kiegészítők használatával is. Webáruházunk kínálatában számos vintage konyhai kiegészítők, kollekciók közül válogathatsz, amivel könnyedén elérheted a vintage hangulatot. A vintage konyhának elengedhetetlen része a kerámia vagy porcelán tányérok, bögrék, teáskészletek. Legyen szó natúr, antikolt hatású kiegészítőkről, vagy akár színekben pompázó virág mintás porcelán termékekről, a boldog, emlékezetes hangulat megteremtéséhez ezek nélkülözhetetlen  kellékei a konyhának.

Romantic Lace

FLORAL DAMASK - EASYLIFE

A régi rózsák egyik legkülönlegesebb, középkorig visszanyúló csoportja a damaszkuszi rózsa. Virágaik rózsaszínek vagy fehérek, illatosak, a nyár elején néhány hétig nyílnak. Ez ihlette ezt a csodaszép, porcelán kollekciót. 

Ditsy floral - katie alice

Katie Alice-t az 50-s évek színvilága ihlette: gyönyörű vintage stílusú kollekció kiváló minőségű porcelánból virágokkal díszítve, aranyozott szegéllyel. 

Romantic Lace

Wild apricity - katie alice

A gyönyörű brit vidéket ünnepeljük étkezőasztalnál Katie Alice gyönyörű Wild Apricity kollekciójával. Romantikus virágok fényes, sötét vásznon, lenyűgöző virágzás és rozsdás színek, amely egy tóparti vadász madár vadvilágát jelképezi.

English - katie alice

Friss, tavaszi kollekció fehér porcelánon, melynek flórája és állatvilága az angol vidék  igazi szeretetét jelképezi. A kedves kék árnyalatot Katie kedvenc szarkalábja ihlette, a porcelánonkat pillangók és méhek díszítik.

Romantic Lace

Cottage flower - katie alice

Az 1930-as évek retro színvilágát idézi a porcelán kollekció: puha, pasztell rózsaszín és kék alapok, csodaszép vintage virág díszítéssel. 

Blooming opulence - easylife

A tavaszi virágok és a pillangók motívumaival díszített porcelán étkészlet szépséges dekoratív eleme lesz otthonodnak. A friss tavaszi levegőt és természetet hozza közel.

Romantic Lace

Vintage indigo - katie alice

A Vintage Indigo kollekció új életet visz a hagyományos kék és fehér porcelán termékekbe: vintage stílus, sötétkék rózsák, tarka kockák, Katie Alice védjegyével. A gyűjtemény számos konyhai és háztartási terméket tartalmaz.

Sakura - easylife

A kollekciót a japán cseresznyefa virágzás ihlette: a fák virágba borulnak és rózsaszín, fehér színek kavalkádjában pompáznak a városok. A Sakura kollekció darabjai finom, hófehér porcelánból készülnek, rajtuk a cseresznyefa rózsaszín-fehér virágai pompáznak. Igazi tavaszi frissességet hoznak a konyhádba.

Romantic Lace

Capri - easylife

Kóstolj bele a napsütésbe! Az olasz Nuova R2S Capri kollekciója minőségi porcelánból készül, elegáns, mediterrán hangulatú kék és sárga mintázattal. A napsütéses mediterrán szigetekre és gondtalan napokra emlékeztet. 

La Cafetiere - creative tops

A kávézás szerelmeseinek ajánljuk az angol Creative Tops La Cafetiere kollekcióját. 

Romantic Lace

kitchen basics - easylife

Igazi olasz, mediterrán motívumok fehér porcelánon. 

Built new york - creative tops

A dupla falú, vákuum szigetelt termoszok 18/8 rozsdamentes acélból, amely 24 órán keresztül tudja hidegen tartani az italokat, míg a meleg italokat pedig akár 6 órán keresztül forrón. Trendi és praktikus design New York-ból.

Romantic Lace

Creative Tops - Richmond - Royal Botanic Garden

A Richmond kollekció vaskos, minőségi kerámiából készült, színvilágában az elegáns krém és sötétkék színek dominálnak. A termékek dombornyomott  Royal Botanic Gardens, Kew logóval fémjelzettek.  

CREATIVE TOPS - Stir it up

Modern konyhai kollekció, kézzel írt hatású vidám feliratokkal. A Creative Tops egyik legnépszerűbb kollekciója.

Romantic Lace

Sajtimádóknak

Az angol Creative Tops és az olasz Nuova R2S - Easylife kollekciójából válogattuk ki kedvenc termékeinket a sajtok szerelemeseinek ajánlva. 

Mediterrán

Mediterrán válogatásunkba kerámia, porcelán és textil termékeket választottunk, melyek igazi dél-európai hangulatot varázsolnak konyhádba.

Romantic Lace

Levendula mintás termékek

Egy kategóriába gyűjtöttük a legnépszerűbb levendula mintás konyhai termékeinket: kerámia, porcelán és műanyag tálcák, bögrék, kávés- és teás csészék.