info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Egyedi Vintage fogantyú

Egyedi Vintage fogantyú

A vintage lakberendezés egyik kulcsa, az apró részletek. Amilyen egy vintage kaspó az ablakpárkányon, vagy egy hangulatos falióra. Az olyan apróságokban áll össze az egész lakás stílusa, hangulata, mint a vintage fogantyúk az ajtókon, fiókokon, szekrényeken.

A fogantyúkkal képesek lehetünk teljesen új arculatot adni teljes szobáknak, vagy akár a lakásnak, háznak is. A lakástextileken kívül a fogantyúk azok, melyek kicsi változtatással, nagy hatást tudnak elérni.

A vintage fogantyúk nem tucat fogantyúk. Egy markáns darab az egész ajtó, szekrény kisugárzását képes megváltoztatni. Érdemes az egyéniségünknek megfelelő darabokkal feldíszíteni, megváltoztatni a bútorokat és az egész otthonunkat.

Vintage Ajtó Fogantyú - Liliomos Vas

A vintage ajtó fogantyú gomb liliomos díszítésű, színe szürkés-barna, anyaga vas. A virágdíszítés, forma adja magát egy fogantyú estében, ami többnyire kerek.

A fém fogantyúk az állandóságot, a strapabíró „még a nagyszüleimé volt” hangulatát adják. Teljesen már érzés egy markáns jelenléttel rendelkező fogantyút, ajtókilincset megmarkolni, mint egy modern, pehelysúlyú fogantyúnak nevezett könnyű kis valamit.

vintage foganytú

Vintage Kerámia Ajtó Fogantyú - Fekete

A kerámia fogantyú kívül kerámia, a közepe pedig vas. A színe fekete, ami passzol gyakorlatilag mindenféle színű szekrény és fiók színéhez.

A kerámia fogantyú is kemény, bírja a használatot, hosszú életű. A kerámia fogantyúk előnye, hogy többféle színű lehet, ezzel alkalmazkodva életszakaszainkhoz, az évek során megváltozott stílusunkhoz.

fogantyú

Vintage Ajtófogantyú - Jutakötéllel Bevont

Ez a fogantyú úgy néz ki, mint egy kis gombolyag spárga, vagy kötni való fonal. Nem minden fiókhoz, ajtóhoz való, de egy nappalit, hobbiszobát kialakíthatunk ilyen fogantyús szekrényekkel, fiókokkal.

Ez a jutakötéllel bevont, világos fogantyú kedves, szinte bohókás és mindenképpen kreativitást sugalló képet fest majd az otthonunkról, illetve a helyiségről, ahol feltesszük őket.

foganytú

Vintage Ajtófogantyú - Öntöttvas Madaras

Ez a madaras fogantyú egyedi és kicsit sajátos. Nem való mindenkinek. Természetbarát hangulatú lakásban egy-egy fiókra, ajtóra érdemes feltenni, tömegesen furcsa hatást adhat. de minden helyiségben feltehetjük 1-2, számunkra kedves helyre.

A fogantyú öntött vas, sötét színű, igazán karakteres.

foganytú

Vintage Műanyag Ajtógomb - Krém színű

Vintage átmenet egy modern otthonban. Leginkább ezzel jellemezhetnénk ezt az ajtógombot. A műanyag ajtógomb krémszínű, bordás mintázatú, közepén egy fém csavarral.

A bordázat miatt úgy néz ki, mint egy virág, ami a vintage alap motívuma. Illik a modern hangulatú bútorokhoz is, kicsit „átfesti őket” a saját kisugárzásával.

foganytú

Összegezve

A fogantyúk olyan apró részlet az otthonunk kialakításában, ami alapvetően meghatározhatja a színeket és a hangulatot. Épp ezért, a fogantyúk cseréjével alapvetően megváltoztathatjuk a szoba kisugárzását. A fém anyagú fogantyúk azt sugallják, hogy a padlásról hoztuk őket, a szüleinkké, nagyszüleinkké voltak még. Ez a vintage alapvetése, a régi tárgyak felhasználása, a folyamatosság biztosítása. A fém fogantyúk önmagukban is az állandóságot jelenthetik, mert az anyaga kemény, a színe pedig sötét.

vintage fogantyú

Az egyedi formájú fogantyúk képesek akár egymagukban egy bizonyos hangulattal meglepni a bútort, a szobát, vagy akár az egész házat. Legyen ez például egy használati tárgy, mint egy régi öntött van harang, vagy egy madár.

A modernebb, műanyag fogantyúk a virágos mintázatukkal és a világos színeikkel passzolnak a modern bútorokhoz is, kellemese átvezetést adhatnak a modernből a vintage felé. Akár az otthonunk átalakításának első lépcsője lehet, amikor új fogantyúk keresünk a szekrényeknek és az ajtóknak.

 

A teljes és aktuális fogantyú termékeinket itt éred el!

Használd keresőnket!

Kosarad