info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Vintage esküvő kastélyban

Vintage esküvő kastélyban

A mai világban egyre népszerűbbek a tematikus, egy téma köré szervezett esküvők. Az ifjú pár számtalan fajta közül választhat, ám fontos, hogy az esemény stílusa illeszkedjen az ő személyiségükhöz. Egy vintage álomesküvő kastélyban is megrendezésre kerülhet. A kérdés csak az, hogy a szerelmeseknek mire kell odafigyelni, hogy a nagy nap tökéletes legyen? Ebből a cikkből minden kiderül!

Mit jelent a vintage stílus?

A vintage szót elsősorban borászatokban használták, majd előfordult a fotográfia területén is. A kifejezést csak később kezdték el használni a lakberendezés kapcsán. Maga a szó régi, elmúlt korból valót jelent.

Hogy jelenhet meg a vintage egy esküvőn?

Az esküvők többségére jellemző az antik és régies hangulat, hiszen maga a hagyomány is régre nyúlik vissza. Helyszínként éppen ezért érdemes valamilyen régi épületet választani, mint egy faluház, egy pajta, de rendkívül különleges tud lenni egy kastélyban tartott esemény is.

Álomesküvő kastélyban

Egy álomesküvő kastélyban is megrendezésre kerülhet. A vintage stílusban megszervezett rendezvény színvilága igencsak gazdag, de figyelni kell azok harmóniájára. Megfelelő választás lehet a menta, a lila, a bézs vagy éppen a törtfehér árnyalatai. A színek megjelenhetnek a különböző díszítések és tárgyak kapcsán is. Ez alapján a stílus visszaköszönhet a meghívókon, az esküvői csokron, de még a ruha színeiben is. A meghívóra jellemző apróságok a szalag, a csipke vagy éppen a különböző gyöngyből készült díszek. Érdemes magát a papírt is régies írással elkészíteni, így a siker garantált.

Vintage esküvő kastélyban


Ha az ara igazán egyedi szeretne lenni, akkor a vintaget a menyasszonyi ruhán is megjelenteti. Ide is jöhetnek a csipke kiegészítők, amelyeket az egyszerű szabásvonallal ellensúlyozni lehet. Az ékszerek kapcsán jöhetnek az antik gyöngysorok vagy éppen egy egyszerű, de feltűnő fejdísz is ideális választásnak bizonyulhat. Ez kombinálható egy természetesnek ható sminkkel, amely nem vonja el a figyelmet a ruháról és a kiegészítőkről sem.
A vőlegény számára szükség lesz egy jól megválasztott öltönyre, amelyre vehet valamilyen mellényt is. Kiegészítőként pedig használhat kalapot, amennyiben jól érzi magát benne.

Vintage dekorációk

A dekorációk számos lehetőséget kínálnak a vintage stílus kapcsán. Az ifjú pár elgondolkodhat az antik hatású bútorok, asztaldíszek, de még egy madárkalitka elhelyezésén is. A virágok helyett választhatnak különböző antik könyveket, illetve fa dekorációs elemeket is. Fontos, hogy a teríték egyszerű és letisztult legyen, hiszen ez adja a stílus alapját.

vintage esküvő kastélyban


Összegezve
Álomesküvő kastélyban is megszervezhető, hiszen bármely hasonló épület rendkívül egyedien tud hatni. Egy vintage stílusú rendezvény díszes, sok virág, csipke és sok kiegészítő jellemzi. Dekorációnak választhatunk fa elemeket vagy antik hatású bútorokat. A menyasszony esetében fontos a természetesnek ható smink, amivel nem vonja el a figyelmet a ruháról. A vőlegénynek egy jól megválasztott öltönyre lesz szüksége, amit társíthat egy egyedi kalappal.

Használd keresőnket!

Kosarad