info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Majestic csontporcelán étkészlet kollekció: csodás tavaszi kikelet

Majestic csontporcelán étkészlet kollekció: csodás tavaszi kikelet

Az Easy Life Majestic csontporcelán kollekciója a vibráló tavaszi színeknek és mintáknak köszönhetően az olasz gyártó egyik legelegánsabb gyűjteménye. A fenséges konyhai étkészletek, kiegészítők széles skáláját felvonultató kollekció tökéletesen illik egy vintage vagy akár Shabby Chic stílusú konyhába, amely napjaink egyik legnépszerűbb belsőépítészeti trendje. Ez a kollekció számodra tökéletes választás, ha imádod a friss tavaszi virágokat, színeket, pillangókat, egyszóval a természet újraéledését.

csontporcelán étkészlet

A kiváló minőségi alapanyag, a csodaszép design és formatervezés teszik ezt a kollekciót igazi mesterművé.

EasyLife híres porcelán tányérjai

A porcelán tányérok, csészék és bögrék az EasyLife márka zászlóshajója, amelyet nemcsak Olaszországban, hanem a világ minden tájáról vásárolnak minősége és egyedi stílusa miatt. A porcelán tányérokból és poharakból álló kollekciót papírszalvétákkal és más konyhai eszközökkel egészítik ki, amelyek ugyanolyan mintával készülnek, mint amellyel a porcelán tányérokat festették. Így biztosítják azt az egyedülálló élményt, hogy az étkezéshez szükséges szinte minden kellék egységesen ugyanolyan mintával díszíti az asztalt: nemcsak az étkészlet, de a bögrék, pohár- és tányéralátétek, sőt akár az evőeszközök is.

De menjünk vissza egy lépést hogy megtudjuk, hogyan, milyen eljárással készülnek az EasyLife legkelendőbb porcelán termékei.

Mit jelent a csontporcelán?

A porcelán a kerámia legszentebb luxusterméke.

Minden porcelán kerámia, de nem minden kerámia porcelán. 

A kaolin a porcelán egyik legfontosabb alapanyaga, ennek köszönheti szilárdságát, tartós minőségét. Ezenkívül kvarc és földapát keverékét használja az Easy Life 50, 25 és 25% arányú mennyiségben. A keveréket először 800 °C és 900 ° C közötti hőmérsékletre hevítik; ezt követően a termékeket üvegezik, és második égetésnek vetik alá 1300 ° C és 1500 ° C között.

A csontporcelán a porcelán még nemesebb, tisztább és rendkívül tartós változata. 

A csontporcelánt a 18. században Angliában fejlesztették ki. A kaolin mellett csonthamut is tartalmaz. A porcelánhoz képest sokkal tartósabb, ellenállóbb és keményebb anyag, így biztosra veheted, hogy sokáig élvezheted a hétköznapokban a csontporcelánból készült konyhai termékeket. A belső üregeket a csonthamu tölti ki, így nincs benne légüres tér. Különlegessége a csontporcelán termékeknek, hogy tejfehér színük van, valamint fény felé tartva áttetszőek. Bár sérülékenynek tűnnek, rendkívül strapásak, mindemellett pedig pehelykönnyűek. Ha óvatosan összekoccantod őket, hallhatod, hogy hangjuk csilingelő, enyhén visszhangzó, ellentétben az átlagos porcelánnal, ami csak szimplán koccanó hangot ad ki. Teljesen biztonságosak, nem tartalmaznak mérgező anyagokat, mint az ólom vagy a kadmium.

Az ára ennél foga kicsit drágább, de hosszú távon mindenképpen jó és megtérülő választás. 

A legtöbb igényes, minőségi konyhai étkészletet, kiegészítőket gyártó márka kínálatában biztosan szerepelnie kell, így az Easy Life is előszeretettel választja ezt az anyagot. Az évtizedes múltra visszatekintő gyártó tökéletesen tudja, hogyan, miként készül a csontporcelán: ismerik a gyártási folyamatot, az alakítást, az üvegezést és a dekorációs fázist egyaránt. 

“A csontporcelánnak köszönhetően kreativitásunk és ötleteink olyan luxustermékekké váltak, amelyek egész életünket végigkísérik.”

- mondja a gyártó.

Miért szeretjük a Majestic kollekciót ennyire?

Ezt a kollekciót nemcsak a tartóssága miatt választják sokan: képviseli az olasz gyártó legfőbb erényeit: elegáns, minőségi és tartós.

Minden új kollekció új kihívás a tervezők számára. Ebben a kollekcióban a tavasz érkezésének csodálatos atmoszféráját próbálták a porcelán termékekben visszaadni. Ezért választották fő motívumnak a pillangót, alapszíneknek pedig az üde rózsaszínt és arany színt. A kollekció végeredményben eleganciát, frissességet és életerőt sugároz.

Amikor a virágba borul a természet, friss és csodás illat tölti be a mezőket, utcákat és otthonunkat. Megjelennek a csodaszép színekben pompázó szemet gyönyörködtető szárnyaló pillangók, akiknek örömtáncát szép csendben végigkísérhetjük a tavaszi virágokon. Ez itt a csodás tavaszi kikelet, a fenséges Majestic kollekció!

Fedezd fel itt a teljes kollekciót!

 

Használd keresőnket!

Kosarad