info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Karácsonyi ajándékozás cégen belül

Karácsonyi ajándékozás cégen belül

Vajon mitől lesz személyes egy céges karácsonyi ajándék ötlet? Ha belegondolunk, akkor kiderülhet, hogy egy apróságnak, legyen az bármekkora, mindenki örülni fog. Egy jól megválasztott ünnepi meglepetéssel kifejezhetjük azt, hogy gondoltunk a másikra, legyen szó akár munkatársakról is. De vajon miért szoktunk ajándékozni vállalaton belül? Milyen egy jó ajándék? Cikkünkben ezekre keressük a választ!

Karácsonyi ajándékozás cégen belül

Hiába gondoljuk, hogy ajándékozni könnyű, mivel a világ folyamatosan változik, nehéz minden évben olyat találni, aminek a céges munkatársak is örülnek. Mégsem állíthatunk be minden karácsonykor egy bögrével, hiszen akkor az egész iroda tele lenne a különböző ünnepi darabokkal. Érdemes minden esetben kicsit kreatívabbnak lenni, ami a céges karácsonyi ajándék ötleteket illeti.

Egy jó meglepetés olyan, aminek hasznát is lehet venni. Egy dísztárgynak valószínű nem fog mindenki örülni, kisebb örömet is fog okozni egy újabb asztali telefontartó, mintha egy igazán személyes darabot választunk. Nem muszáj azonban tárgyban gondolkodni, hiszen egy gasztro meglepetés mindig jó megoldás. Ez lehet egy finom bor, egy doboz bonbonnal, esetleg készíthetünk egy egész csomagot is, attól függően, hogy ki a meglepni kívánt személy. Vannak munkatársak akik közel állnak hozzánk, nekik érdemes nagyobb ajándékkal is kedveskedni. De ha igazán odafigyelőek vagyunk, akkor egy-egy apróságnak mindenki örülni fog, még a recepciós is, akit szó szerint csak köszönéssel ismerünk. Nem szabad azonban róla sem megfeledkezni, főleg, ha minket bíztak meg a vállalati dolgozók karácsonyi meglepetésének beszerzésével.

Milyen célja van egy céges ajándéknak?

Ez egy rendkívül összetett kérdés, hiszen mindez attól függ, hogy ki adja kinek a részére. Amennyiben a vezetők lepik meg az alkalmazottakat, akkor ott általában megköszönik az egész éves munkát és bíztatni a dolgozókat a jövőre nézve.

A mai munkaerőpiaci helyzetben minden munkatársat meg kell becsülnünk, legyen szó kék galléros munkásról, vagy irodai dolgozóról. Egy munkatárs elvesztése sokba kerül, gondoljunk az elvesztett tudásra, és az új kolléga megtalálásának költségeire, felvételére, betanítására és a kieső időre.

Ezért érdemes kicsit jobban meggondolni, hogy olyan ajándékot válasszunk, aminek valódi értéke van, és kifejezi a vállalat megbecsülését a dolgozók iránt. Ezért azonban néha nagyobb költségvetésre is szükség van.

Ha azonban egy barátot lepnénk meg irodán belül, akkor ott sokkal nagyobb jelentősége van az érzelmeknek. Itt nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy mit is szeretne kapni a másik fél. Valószínűleg jobban is ismerjük a másikat annál, minthogy egy céges vászontáskával lepnénk meg őket.

Céges karácsonyi ajándék ötletek

A webáruházunkban jelenleg számos céges karácsonyi ajándék ötletet találsz, az egyedi apróságtól kezdve a nagyobb értékű ajándékokig sok lehetőség közül választhatod ki azt a meglepetést, amellyel bárkit levehetsz a lábáról, akár cégen belül is. A férfiaknak ott van például a Whiskey pohár és üveg szettünk, amelyből akár bourbont, akár scotchot is lehet fogyasztani. Az ötrészes csomag tartalmaz mindent, amire a tároláshoz és a felszolgáláshoz szükség van. Ebben találhatsz egy 900 ml-es üveget, illetve négy rendkívül elegáns poharat egyaránt.

Hölgyek számára pedig remek céges karácsonyi ajándék ötlet lehet egy egyszemélyes teáskészlet, aminek levendula mintája biztosan lenyűgözi majd kedvenc munkatársunkat. A derűs és vidám pillanatokat tartogató meglepetés részét képezi egy 5 dl-es kanna és egy 2,5 dl-es csésze, amit egymásra helyezve igazán stílusos készletet kapunk.

céges karácsonyi ajándékötlet

Minden munkatárs örül egy termosznak, és ha minőségi megoldást keresel, aminek magas a hőtartása, cseppmentes, ráadásul designban is megállja a helyét, akkor válaszd a Built termoszainkat, melyek tucatnyi színben érhetőek el.

termosz

Összegezve

Nem lehetetlen tehát tökéletes céges karácsonyi ajándék ötletek után kutatni. Bízunk benne, hogy ebben a cikkben mindenki talált valamilyen tippet az idei ünnepekre, hogy mivel is lepheti meg munkatársát vagy alkalmazottját.

A mi céges karácsonyi ajándékötleteinket itt éred el.

Használd keresőnket!

Kosarad