info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

A hölgyek számára a stílusos és szépséges konyhai kerámia edények számítanak hagyományos ajándék ötletnek. A férfiak számára pedig az exkluzív italozáshoz köthető eszközök számítanak hagyományos, mondhatni örökzöld ajándék ötletnek karácsonykor.

Legyen szó barátokról, üzletfelekről vagy távoli családtagokról, a stílusos és minőségi italok tároláshoz és fogyasztáshoz szükséges elegáns kiegészítők mindig remek ajándék ötletnek bizonyulnak.

Válasszunk tehát stílusos, elegáns ajándékokat!

Whiskey Decanter Szett -  BarCraft

Ez a három részes whiskey szett mindent tartalmaz, amire szükség van a minőségi whiskey méltó tárolásához, felszolgáláshoz és elfogyasztásához. Elegáns formatervezéssel és lenyűgöző szivárványos csillogással, ez az üveg decanter szett kifinomult kiegészítést nyújt bármely konyhához, nappalihoz, otthoni bárhoz.

Kiváló ajándék ötlet barátoknak, családtagoknak. És üzletfelek számára. Az elegáns dekanter szett alkalmas whiskyek, ginek és pálinkák igényes tárolásához és felszolgálásához.

Minőségi ajándék. Az 1 literes decanter kiváló minőségű üvegből készült, szilárd üvegdugóval. A méltó felszolgáláshoz kettő, irizáló üvegből készült pohár áll rendelkezésre, egyenként 350ml űrtartalommal, így még a jégnek is jut hely.

Természetesen díszdobozban szállítjuk.

Whiskey Decanter 2 Db Pohárral Szett BarCraft

 Az angol KitchenCraft Barcraft kollekciójában további kitűnő ajándék ötleteket is találsz.

Fa Bortartó - Palacktartó

A stílusos élet kelléke, a minőségi borok tárolására alkalmas kerek fali bortartó palacktartó. Remek ajándék ötlet, mert a fából készült, modern és elegáns látvány. Ezen kívül a bortartó állványba 5 borosüveg, palack helyezhető el. Kitűnően mutat akár a boros pincében, akár a nappaliban vagy a konyhában is.

A palacktartó szélessége 53 cm. 

Ötletes és minőségi ajándék, stílusos férfiaknak.

 

fali bortartó

Fekete bortartó táska - Built

Egy jó bor remek ajándék, szinte minden alkalomra. A bor biztonságos szállításához pedig minőségi bortartó táska szükséges.

Ez a fekete bortartó táska tökéletes borbarátok számára. Stílusos és egyben praktikus kiegészítő. A táska természetesen mosható. Az anyaga szigetelő neoprén, ezért nem csupán a kényelmes szállítást garantálja, de a bor hőmérsékletét akár 4 órán keresztül is megtartja.  A mérete: 39,5x15,5cm

Borbarátok számára verhetetlen ajándék ötlet karácsonyra!

bortartó táska

Sörös Pohár - Kóstoló Szett Earlstree & Co.

A kortárs, igényes férfiember számára tervezett sörös pohár - kóstoló szett vagány ajándék karácsonyra.

Kialakításában a klasszikus minőséget a modern stílussal kombinálja. Letisztult kialakítás, elegáns tipográfiával. A sörös pohár szett 4 db számozott poharat tartalmaz, fenyőből készült fa tálcán.

Méltó módja a minőségi, finom sör szervírozásának. 

sörös pohár

Rozsdamentes Acél Laposflaska Szivárványos BarCraft

Régen nem is volt igazi férfi, akinek a zsebében nem volt egy laposüveg. Az üveg rejthetett bármit, a lényeg a megléte volt. Biztonságot adott, vagy melegítő alkoholt, vagy toroköblögető kávét. Ki tudja?

A hagyományt megtartva, de kissé modernizálta, ez a férfiak számára kialakított egzotikus színű flaska. A színe egzotikus, de a kivitelezés kőkemény. Csiszolt rozsdamentes acélból készült - szivárgásmentes csavaros kupakkal.

Színét a divatos trópusi trend ihlette, szivárványos, olajszerű színét az egzotikus naplementék és a lenyűgöző, kristálytiszta óceánok elképesztő képei inspirálták. Hangulatos.

Természetesen díszdobozban szállítjuk, így stílusos ajándéknak is tökéletes.

laposflaksa

Koktél Shaker - Réz BarCraft

Egy igazi házibuli nem lehet meg ital nélkül, és egy igazi házigazda nem lehet shaker nélkül. A Coctail című film óta tudjuk, hogy a legjobb hölgymágnes az, ha jól forog a kézben a shaker. Ugye?

Ezért ez az egyik legjobb és legvagányabb karácsonyi ajándék ötlet férfi szeretteink számára (kivéve a férj!).

A BarCraft kollekció csúcspontja, ez a rozsdamentes acél koktél shaker. Záró fedele szorosan illeszkedik a testre, és beépített szűrővel rendelkezik.
 
A csomagolásban vannak még izgalmas koktél receptek is! Azonnal lehet kezdeni a finom italok kikeverését. Egy ízletes eszpresszó martini-t? Garantáltan népszerűvé teszi a készítőjét!

koktél shaker

Whiskys szett üvegpohárral és gránit hűtőkővel

Ez a szett mindent tartalmaz ami egy jó, minőség whiskey elfogyasztásához szükséges. Tartalmaz egy On the Rocks feliratú whiskey-s poharat, egy műbőr poháralátétet és 3 db gránit hűtőkövet. A gránit hűtőkő előnye a hagyományos jégkockához képest, hogy nem olvad el, így nem vizezi fel az italt. Teljes mértékben élvezheted a whiskey valódi, eredeti ízét, és sietned nem kell, mert a hűtőből kivéve sokáig hideg is marad. A hozzá tartozó díszdobozba csomagolva elegáns ajándék. 

whiskey pohár szett

 

Használd keresőnket!

Kosarad