info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Csillogó ünnepek karácsonyi díszekkel

Csillogó ünnepek karácsonyi díszekkel

Az ünnepre való készülődés jegyében díszítsük fel az otthonunkat, a munkahelyünket, és a kevésbé ünnepi hangulatban lévő szomszédokat is akár. Minden ünnep alkalmával tegyük ezt, de most koncentráljunk a karácsonyi díszítő elemekre.

A karácsonyi díszítés hagyománya az ősidőkre nyúlik vissza, legfeljebb másképp hívták. Szeretünk szépet és ünnepit látni magunk körül, mert ez behozza az ünnep fényét a hétköznapokba. Így válhat egy ünnep akár 2-3 hónapos eseménnyé.

Klasszikus díszek a gömbök, télapós és rénszarvasos díszítő elemek. Ezen kívül a karácsony a fény ünnepe, ezért válasszunk olyan díszeket, amik világítanak, ragyognak, csillognak. Ráadásul a karácsonyi díszek kiváló ajándékok is lehetnek kollégák, barátok számára. Adunk néhány ötletet. 

Merrry Christmas Rénszarvasos Ajtódísz

Onnan tudjuk, hogy közeledik a karácsony, hogy megjelennek a különböző ajtó és ablakdíszek. Ezek lehetnek télapósak, angyalkásak, karácsony feliratosak. Ez a Merry Christmas feliratú, Mikulás ruhába öltözött Rudolf rénszarvassal díszített felakasztható ablakdísz / ajtódísz a karácsony minden elemét magába foglalja. És ez nagyon kedvessé teszi, ugye?

 

 

Merrry Christmas Rénszarvasos Ajtódísz

 

Csillámos Karácsonyi Lantern Korcsolyázókkal

Régies lámpára hasonlító, fénylő, csillámos dísz. A korcsolyázás a téli vidámság hangulatát adja, a régi lámpás pedig a hagyományokét. Kedves, klasszikus karácsonyi dísz.

 

 

Szálló Csillámos Karácsonyi Lantern Korcsolyázókkal

 

Felakasztható Gömb

A fenyőfából úgy varázsolhatunk karácsonyfát, ha rengeteg karácsonyi gömböt akasztunk az ágaira. A gömbök lehetnek egyszínűek, egy témájúak, vagy akár lehetnek egyediek és százfélék.

Ez a karácsonyi felakasztható műanyag gömb dísz, Christmas Robins családba tartozik, melynek érdemes minden tagját szemügyre venni. Fedezd fel a Christmas Robins kollekció további termékeit is! 

 

 

Karácsonyi Felakasztható Gömb

Textil Angyalka

A karácsonyfa szépséget és fényt sugároz. A karácsonyfadíszek azonban egyenként is hozzáadnak az ünnep fényéhez. Az angyalka díszek békét adnak. A textilből készült angyalkák pedig a békebeli karácsonyok hangulatát hozhatják el nekünk.

A Clayre & Eef karácsonyi termékeivel megteremtheted a békés, nyugodt, vintage karácsonyi hangulatot otthonodban.

 

 

Szálló csillámos karácsonyi lantern

Igazi fénylő karácsonyi dísz. Nyűgözd le barátaidat, családodat ezzel a nem mindennapi hangulatos karácsonyi lanternnal, vagyis lámpással.

Meghitt karácsonyi életképek hóemberrel vagy télapóval. Elemmel működő ledes világítás, hogy a teljes ünnepi időszak idején ragyoghasson. 

Szálló csillámos karácsonyi lantern

Merry XMAs Felirat Karácsonyfadísz

Vannak olyan karácsonyi díszek, melyek nem csupán a karácsonyfán mutatnak jól. Hanem a munkahelyen bárhová felakasztva. vagy a kedvenc éttermünk ablakkilincsére, meglepetésnek feltéve. A barátok könyvespolcán lévő borosüveg nyakára bújtatva.

Ez a 12 darab Merry XMAS feliratú fadísz fenyőfa és szív formában pont arra való, hogy mosolyt és ünnepi hangulatot szórjunk szét velük, amerre járunk. A piros/fehér színű szalaggal könnyedén bárhová felakaszthatók, törhetetlen karácsonyi díszek. Akár díszcsomagoláshoz is használható, ajándékkísérőként.

 

 

Felakasztható Fa Karácsonyfadísz Merry XMAs Felirattal

Natúr Fa Dekoráció, Fenyőfa - Clayre-Eef

A natúr fenyőfa díszeket nem lehet elég korán bevinni a munkahelyre. ezek azok a díszek, melyek emlékeztetnek minket arra, hogy még nem fejeztük be a karácsonyi ajándékok beszerzését.

A Clayre & Eef karácsonyi termékeivel és a remek ajándék ötletekkel megteremtheted a békés, nyugodt karácsonyi hangulatot otthon és a munkahelyen.

Natúr Fa Dekoráció Fenyőfa

Adventi Mécses tartó

És a végére egy igazi klasszikus, ami nélkül nincs is igazi karácsonyi dekoráció. A karácsonyi, pontosabban adventi mécses tartók.

Mutatós fa asztali mécses tartó, gyertyatartó fenyőfás dekorral. A hosszúkás gyertyatartó adventi gyertyatartóként is funkciónál, de dekoratív dísz a terített ünnepi asztalon is.

 

Fenyőfás Adventi - Karácsonyi Mécsestartó

Használd keresőnket!

Kosarad