info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Három különleges nászajándék ötlet

Három különleges nászajándék ötlet

Szeretnéd, hogy a te ajándékod legyen a legkülönlegesebb? Nem vagy vele tisztában, hogy mennyit illik fordítani a meglepetésre? Jól jönne pár ötlet, amiből könnyebben választasz? Nem csak azért fontos, hogy az apróság tökéletes leegyen, mert így kompenzáljuk a meghívást, hanem azért is, mert ezzel fejezzük ki az érzéseinket az ifjú pár felé. Cikkünkben összegyűjtöttünk pár tippet, hogy  mit válassz nászajándék webáruházból!

Nászajándék vásárlása

A meglepetés kiválasztásánál nem elsődleges szempont, hogy hatalmas értékű legyen, de nem árt, ha nagylelkűséget és igényességet tükröz a menyasszony és a vőlegény számára. Sok esetben egy saját készítésű tárgy jóval többet ad hozzá az eseményhez, mint egy drága étkészlet. De vajon mit választhatsz nászajándék webáruházból?

1.      ötlet: Kerámia és porcelán

Egy minőségi anyagból készült egyedi termék is lehet azonban különleges. Megfelelőek lehetnek például a Vanilia Kerámia Manufaktúra konyhai eszköze is. Az egyedülálló és jellegzetes tányérok között találhatsz levendula, rózsa és pipacs mintás modelleket egyaránt. Természetesen az egyszerűség hívei dönthetnek a romantikus natúr kivitel mellett is. A tárgyak mindegyikét kézzel készítik és festik egyedire, amit olyan szakemberek tesznek, akik a legképzettebbek ebben a szakmában. A csodálatos tálakat vidéki stílusban alkották meg, hogy még egy vintage otthonba is beilleszthetőek legyenek. 

2.      18 részes prémium étkészlet

Minimum egy 18 részes étkészlet minden háztartásba kell, de az sem baj, ha több van belőle. Két szempontból is: egyrészt az idő folyamán egy-egy darab törhet, sérülhet, ezért nem baj, ha van mivel pótolni. A másik fontos szempont, hogy különböző alkalmak más-más étkészletet kívánnak. Egy vasárnapi családi ebéd során használhatod a „mindennapos” verziót, de különleges alkalmakkor, például születésnap vagy esküvői eljegyzés már egy kivételes darabot kíván. Nem beszélve a karácsonyi étkészletről. És mitől prémium egy étkészlet? Elsősorban attól, hogy minőségi porcelánból készül, ami tartós és nem kopik rajta a gyönyörű minta. 

Három különleges nászajándék ötlet

3.      ötlet: Lakástextília

Ágyneműre és párnákra sokan gondolnak, ám kevesek ruháznak be egy minőségi ágytakaróra. A Kerámia Otthon webáruházában számos steppelt plédet találhatsz. A stílusos darabok között vintage, rózsás, natúr, de még mediterrán modellekből is rendelhetsz nászajándékot. A steppelt verziókból pedig létezik csillagos, kék rózsás, illetve rózsaszín virágos kivitel is. Ha pedig nem vagy biztos a méretekben, akkor válassz inkább egyel nagyobbat, így biztosan elegendő lesz majd az ifjú pár fekhelyére.

4.      ötlet: Süteményes állvány

Ki ne kedvelné a finom házi réteseket, pogácsákat, vagy éppen a krémes csodákat? Ehhez azonban szükség lehet egy sütis kínálóra, amit a fiatalok még szinte biztosan nem szereztek be az otthonukba. Nem egy elengedhetetlen eszköz a háztartásban, így valószínűleg csak tologatják maguk előtt ennek megvásárlását. Te azonban meglepheted őket egy két emeletes rózsás és madaras egyedi változattal.

A porcelánból készült állvány ideális édes és sós sütemények felszolgálására, de lehet rá helyezni tortaszeleteket, apró szendvicseket és gyümölcsöket egyaránt.

Összegezve

A tökéletes meglepetést megtalálni az ifjú pár számára nem lehetetlen dolog. Nehéz azonban olyat választani, ami biztosan praktikus és hasznos is lesz a háztartásukban. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk pár ötletet, amit nászajándék webáruházból is beszerezhetsz számukra. Ne felejtsd el, hogy itt nem az érték a fontos, hanem a szándék és a kompenzáció a meghívásra. Adhatsz nekik például ágytakarót, süteményes állványt, vagy pár csodálatos, kézzel készített tányért egyaránt.

Használd keresőnket!

Kosarad