info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

15 Húsvéti asztaldekorációs ötlet

15 Húsvéti asztaldekorációs ötlet

A húsvét, a karácsonyhoz hasonlóan, az az ünnep, amikor összeülhetünk családunkkal, barátainkkal az asztal körül, és elfogyasztjuk a finomabbnál finomabb húsvéti ételeket: sonkát, tojást, mellé finom friss zöldségek, tormával, majonézzel.

A húsvéti asztal megterítéséhez adunk néhány kreatív, de könnyen megvalósítható ötletet, mellyel bájos, izgalmas és vidám hangulatot adhatsz az ebédhez. A terítést ne vidd túlzásba, került a túl zsúfolt asztalt. Színekben válaszd az ízlésednek megfelelőt: a pasztell színektől kezdve akár a mélyebb, barnás színekig is elmehetsz. 

A zöld a természet újjászületését jelenti a hosszú tél után. Sárga a csodálatos, életet adó, meleg Napunkra emlékeztet, mely egyre hosszabb ideig süt a nyár közeledtével. A természet, a növényvilág friss virágokkal ajándékoz meg minket: nárcisz, jácint, tulipán. Ezek a vibráló színek a fehér vagy piros színkombinációval tökéletesek. 

A festett tojások nemcsak kellékei, de díszei is lehetnek az asztalnak. A terítésnél beleteheted kis fészek dekorációba, vagy szalvétából hajtogatott tartóba a tányéron elhelyezve. 

Válassz melléjük terítőket, tányérokat, dekoratív szalagokat, szalvétákat, amelyek illenek a színválasztásnak.  

 

 

via @_t_i_n_a_m_i_n_a

 

Használd keresőnket!

Kosarad