info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

10 vintage dekorációs ötlet bejárati ajtó elé

10 vintage dekorációs ötlet bejárati ajtó elé

Az első benyomás számít, és a bejárat a kulcsa annak, hogy otthonodról jó benyomást kelts. A vendégek üdvözlésétől kezdve a személyes stílusod közvetítéséig a bejárat előtti tér fontos része otthonodnak. Néhány apró, de gondos változtatás is sok mindent megváltoztathat. Akár a meglévő ajtót fested át, akár egy új lábtörlővel frissíted fel a bejáratot, akár egy klasszikus kolompot helyezel el, az alábbi ötletek olyan bejáratot biztosítanak, amelyre büszke lehetsz.

Nem számít, hol élünk, mindenki szeretné, hogy az otthona szép legyen. Bár lehet, hogy sok energiát fordítasz otthonod csinosítására, a bejárat egy olyan része az otthonnak, amelyet gyakran elhanyagolnak. A bejárati rész az első dolog, amit az emberek látnak, amikor belépnek az otthonodba, vagy akár csak elmennek előtte. Ez az a dolog, ami az első benyomást kelti, ezért fontos, hogy ugyanolyan jól nézzen ki, mint az otthonod többi, belső része.

A bejárati részt sokféleképpen díszítheted: növényekkel, virágokkal, koszorúkkal és színekkel alakíthatod ki. Mindig a saját személyes preferenciáid szerint alakítsd ki, aszerint, hogy szerinted mi mutatna a legjobban az otthonod többi dekorációjával és mit szeretnél közvetíteni a hozzád látogatóknak magadról és az otthonodról.

 

Hogy könnyebb legyen megtalálni, milyen bejárati részt szeretnél, összeállítottunk egy listát néhány ötletből, amelyekkel szebbé teheted bejáratot.

  1. Fedett bejárat

Alakíts ki fedett bejáratot. Egy kis fedett bejárat jól jön, ha esőben próbálsz bejutni az ajtón, de ami még fontosabb a mi céljaink szempontjából, hogy egy fedett bejárat csodákat tehet az otthon vonzerejével.

A fedett tornácok természetesen illeszkednek vidéki stílusú házakhoz - és van hely és lehetőség a kialakítására is. Fontold meg egy nagyobb tornác megvalósítását, amely illeszkedik otthonod stílusához.

 

  1. Használj lámpást

 

Egy vintage lámpás megfelelő mélységet és romantikát adhat egy sima homlokzatnak. Egy hagyományos olaj lámpa, mint az itt látható, jól mutat egy (modern vagy nem modern) parasztházban is, koloniál vagy más hagyományos stílusú házban. Próbáld ki a tengeri stílusú lámpákat a nyári hónapokban. Egészítsd ki a meleg fogadtatást egyszerű fából készült zsámolyon elhelyezett lámpással és gyertyákkal.

 

  1. Üdvözlő tábla hozzáadása

Dobd fel az egyszerű ajtót egy vidám üdvözlő táblával. A rusztikus kiegészítő egy csipetnyi házias bájt ad a parasztház barátságos megjelenéséhez.

  1. Ajtódíszek, ajtókoszorúk

Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy egy faház vagy egy rusztikus vidéki otthon tulajdonosa vagy, idilli ajtódíszekkel játszhatsz. Gondolj a vintage fényfüzérekre, levendulakoszorúkra vagy az alulról diszkréten megvilágított cserepes fákra.

 

  1. Adj hozzá egy szemet gyönyörködtető ajtókopogtatót

A motívumos ajtókopogtatók népszerűnek bizonyulnak - és meg is értjük, miért. Az olyan kedves sárgaréz figurák, mint a pillangók, madárkák, szitakötők vagy akár a sünök azonnali hatást gyakorolnak.

 

  1. Nyugalom levendulával

Az olyan árnyalatok, mint a levendula, nyugodt hangulatot adnak a ház bejáratánál. Fokozhatod a romantikus látványt olyan kúszónövények ültetésével, mint a Wisteria vagy a lonc, hogy a vidéki stílusra hajazzon.

  1. Akassz fel szép virág kosarakat

Semmi sem jobb, mint a szép virág kosarak felakasztása egy kis színpompa, különösen, ha egy szirmos rózsaszín ajtóval párosítjuk. Ez a romantikus házikó bejárata tökéletes kép - a bájos dongó ajtókopogtató szeszélyes befejezést ad ennek az idilli vidéki otthonnak.

8.      Vintage postaláda

A részletekre való odafigyelés kiemeli a bejárati ajtót az utcában található összes többi közül. Ez a dombornyomott galambdizájnnal ellátott fém vintage postaláda kedves megjelenésű, és tökéletes kiegészítője lesz egy klasszikus vagy vidéki stílusú ajtónak.

 

  1. Vintage lábtörlő

A lábtörlő megóvja az előszobát a sáros lábnyomoktól, és személyiséget kölcsönöz a bejáratnak. Egy tartós és strapabíró anyag, például fém vagy gumi jobban megfelel a külső lépcsőfokokhoz, és egy vintage lábtörlő meleg fogadtatást nyújt.

10. Használj Kolompot

A csengő szükségszerű, de ez nem jelenti azt, hogy hétköznapinak kell lennie. Gondolkodj másképp, hogy a hagyományokat szórakoztató módon vidd be otthonodba. Ki ne tudna ellenállni a kötél meghúzásának és hallani a klasszikus kolompok nosztalgikus, a vidék végtelen nyugalmát felidéző hangulatát. Tökéletes a bejárati és hátsó ajtókhoz hozzáad egy kis romantikus bájt.

 

 

 

Használd keresőnket!

Kosarad