info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Tiffany: a stílusos kiegészítők nyomában

Tiffany: a stílusos kiegészítők nyomában

Egy Tiffany kiegészítő maga az elegancia, legyen szó bármilyen lakberendezési tárgyról. A letisztult forma és színvilággal rendelkező Tiffany asztali lámpák nagy előnye, hogy rengeteg féle és fajta van a piacon, így akár Te is könnyedén találhatsz magadnak tökéletes darabot. Amennyiben egy kicsit modern és színes kiegészítőre vágysz, akkor ezek között biztosan rálelsz álmaid lámpájára. Lássuk, hogy mit is tudnak a Tiffany termékek!

A stílusos kiegészítők világa

Egy stílusos kellék nem feltétlenül megfizethető, még akkor sem, ha nagyobb berendezési tárgyról is van szó. Mindenki szereti egységbe foglalni az otthonát, így biztosan Te is felöltöztetnéd végre a lakás egyes helyiségeit. Ha azonban nehezen megy a választás és nem tudod, hogy miben is érdemes gondolkodnod, akkor most segítünk neked egy kicsit.

tiffany asztali lámpa

Egy indusztriális otthonba még a bolhapiacról is vásárolhatsz autentikus kiegészítőket, azonban egy modern lakásba sokkal többre lesz szükséged. Ahhoz, hogy egy ötcsillagos hotel hangulatát teremtsd meg a nappaliban, nemcsak a függönyre, a kilincsre, esetleg a szőnyegre kell nagyobb hangsúlyt fektetned. Ugyanis a kisebb kiegészítők is nagy hatással lehetnek az összképre.

Tiffany asztali lámpa

Amennyiben felfedeznéd a különleges Tiffany asztali lámpákat, akkor nem is kell tovább keresgélned. Ezeket a klasszikus lakberendezési tárgyak, igazi ikonként emlegetik, ami nem is csoda. A kiegészítőkkel szépséget, romantikát és színeket vihetsz be az otthonodba, anélkül, hogy túlzó hatást keltenél velük. Teheted őket a bejárati ajtó mellé, a nappaliba, de tökéletesen mutatnak a hálószobában, illetve a gardróbban is egyaránt.

tiffany asztali lámpa

Ott van például a pillangós kivitel, amely egyedi és hangulatos világítással látja el a lakás bármely pontját. Ez a változat remek választásnak bizonyulhat akár az irodába, de beteheted még a fürdőszobába is, hogy könnyebb legyen a reggeli készülődés. Az exkluzív asztali lámpa szemet gyönyörködtető látványt kelt, amit valószínűleg a vendégeit is meg fognak jegyezni. A különlegességét az ólomüveg lámpabúra adja, amelyen egy csodálatos színes páva található.

Ha azonban nem vagy oda a színes darabokért, akkor számodra a három ágú bézs modell lesz a megfelelő lámpa. A kiegészítő ugyanis rendkívül elegáns és egyszerű hatást kelt, azonban még egy nagyon egyszerűnek tűnő helyiséget is könnyedén fel lehet vele dobni. A stílus tehát garantált, ha Tiffany kiegészítőket választasz az otthonodba.

Összegezve

Szereted az egyedi és különleges lakberendezési tárgyakat? A páratlan Tiffany asztali lámpák nagy előnye, hogy rengeteg féle és fajta típus közül válogathatsz, így dönthetsz egy színes pillangós, de akár egy egyszerűbb bézs variáció mellett is.

Használd keresőnket!

Kosarad