info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

3 kihagyhatatlan ajándékötlet hölgyeknek

3 kihagyhatatlan ajándékötlet hölgyeknek

3 kihagyhatatlan ajándékötlet hölgyeknek 

Egyedi, hasznos és egy igazán ünnepi meglepetést adnál át hölgy ismerősödnek karácsonyra? Akkor biztosan fejtörtést okoz, hogy mi is lehetne a legjobb választás. Sokszor a legalapvetőbb dolgokat már rég kilőttük, így egy idő után egyszerűen már semmivel sem tudunk előrukkolni. Nem lehetetlen azonban olyan ajándékot találni, amelynek barátnőd, anyukád, esetleg nagymamád is örülne. Cikkünkben mutatunk pár remek tippet, amivel biztosan mosolyt tudsz csalni az arcukra!

Kihagyhatatlan ajándékötletek hölgyeknek

Bármilyen alkalomról is van szó, nem kérdés, hogy az életünkben jelen lévő hölgyeket a lehető legcsodálatosabb meglepetésekkel halmozzuk el. Minden évben eljön az ideje annak, hogy el kell kezdeni a tökéletes ajándék után kutakodni. Legyen szó feleségről, testvérről, édesanyáról, esetleg nagymamáról egyaránt, sokszor nehéz olyan apróságot találni, ami legalább olyan különleges, mint a személy maga. A válogatott darabok között azonban bőven akad ajándékötlet hölgyeknek.

Hőtartó pohár minden reggelre

Persze az urak is szeretnek kávézni reggelente, de sok hölgy számára ez egyfajta rituálé. Ehhez remek szolgálatot nyújthat egy dupla falú hőtartó pohár, amelynek a belseje szív alakú. Ennek köszönhetően a bele töltött ital felülről nézve egy szívet formál. A kettős fal gondoskodik a megfelelő hőtartásról, így bármely ráérős reggelen jól jöhet egy ilyen hasznos konyhai kiegészítő. Emellett használható nyáron is, hiszen ilyenkor a frissítő limonádét lehet benne hűvösen tartani. Hát nem remek megoldás karácsonyra?

Duplafalú acél termoszt virág mintával díszítve

A dupla fallal ellátott, rozsdamentes acél termoszt egy vákuum szigetelt darab, amely akár 24 óráig hidegen tudja tartani az italokat. Amennyiben meleg kávét vagy teát töltünk bele, akkor pedig 12 órán keresztül marad forró és kellemes a kedvenc koffeinünk. Nem véletlen kedvelik a nők annyira, hiszen például egy hideg téli napon is magukkal tudják vinni a reggeli kávét anélkül, hogy az öt perc múlva elhűlne.

termosz

A meglepetés további nagy előnye, hogy ezáltal a hölgyek sokkal környezettudatosabbak lesznek, hiszen sokkal kevesebb egyszer használatos pohár kerül a szemétbe. Ebbe akár a kávézóban is kérheti a lattét vagy a cappuccinot, aminek biztosan a vendéglátósok is örülnek majd. Ha mindez nem lenne elég, akkor a duplafalú termoszt webáruházunkban díszdobozban vásárolhatod meg, így még a csomagolás kérdését is megoldjuk a számodra.

Díszes konyhai kötény

A konyhában sokat tevékenykedő női ismerősnek pedig tökéletes karácsonyi meglepetés lehet a virág mintákkal díszített kötény. A vintage hangulatú változat még egyfajta dekorációként is megállja a helyét, ha éppen nincsen használatban. A vidám hangulatú főzést garantáló modell 100% pamut, így bátran mosható akár gépben is.

konyhai kötény

Összegezve

Ebben a cikkben tehát karácsonyi ajándékötletekkel szolgáltunk hölgyeknek, akiket valami különlegessel lepnél meg. Bízunk benne, hogy találsz tökéletes meglepetést, ami lehet egy hőtartó pohár a reggeli kávéhoz, egy dupla falú termosz, vagy akár egy virág mintákkal tarkított konyhai kötény egyaránt.

Használd keresőnket!

Kosarad