info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Bemutatkozik a STON kovácsoltvas kerti bútor kollekció

Bemutatkozik a STON kovácsoltvas kerti bútor kollekció

A tavaly méltán népszerű STON kovácsoltvas kerti bútor kollekció idén újabb csodás, minőségi darabokkal bővüld. 

Az otthonunk kertje az egyik legkedveltebb helye a nyári időszaknak, hiszen itt pihenhetünk, grillpartit tarthatunk, vagy egyszerűen csak élvezhetjük a természet nyújtotta szépséget. Ahhoz azonban, hogy kertünk igazán hangulatos és kényelmes legyen, elengedhetetlenek a megfelelő kerti bútorok. Az utóbbi időben egyre népszerűbbek a kovácsoltvas kerti bútorok, amelyek nem csak praktikusak, hanem egyedi megjelenésükkel igazi díszei lehetnek kertünknek.

kovácsoltvas kerti bútor kollekció

A kovácsoltvas kerti bútorok klasszikus megjelenésükkel, tartósságukkal és időtállóságukkal hódítják meg az emberek szívét. Az évek múltával sem veszítik el varázsukat, hiszen nem csak a funkcionalitás, hanem az esztétikum is kiemelkedően fontos szerepet játszik bennük. Az íves vonalvezetés, a mozaikos kerámia berakások és a vintage jellegű megjelenés pedig minden bútor egyediségét emeli ki.

A kollekcióban található mozaikos kerámia berakások többféle színben és mintában is elérhetőek, így azokat a kert színvilágához igazíthathatóak.

Kovácsoltvas kerti pad

A kovácsoltvas kerti pad a legnépszerűbb darabok egyike. A padok megalkotása azért is fontos, mert a kertek egyik legideálisabb helye az a rész, ahol a család és a barátok találkozhatnak, piknikezhetnek vagy csak beszélgethetnek. A kovácsoltvas padok egyedi megjelenésükkel a kert központi elemeivé válhatnak. 

kovácsoltvas kerti bútor kollekció

Kovácsoltvas kerti asztal

A kovácsoltvas kerti asztal szintén egy nagyon fontos bútordarab, hiszen az összes baráti összejövetelnek, grillezésnek és piknikezésnek a központja. A kovácsoltvas kerti asztalok méretezése változó, így minden kertben megtaláljuk a megfelelőt. Az asztal tetejére kerülő mozaikos kerámia lapok pedig szintén különleges látványt nyújtanak.

Ezek az asztalok kényelmes helyet nyújtanak 4-6 főnek is, ami mellett elfogyaszthatjuk a finom ebédet, vagy a kerti grillpartin készült húsokat, halakat, salátákat.

Kovácsoltvas kerti szék

A kollekció tartalmaz az asztalokhoz illő székeket is. A kovácsoltvas kerti székek a kerti bútorok legsokoldalúbb elemei közé tartoznak. Nem csak a kertbe, de a teraszra vagy a verandára is ideálisak lehetnek. Kényelmes ülőhelyeket biztosítanak, miközben az íves vonalvezetésük és a mozaikos kerámia berakások is kitűnő díszei lehetnek a környezetnek.

kovácsoltvas kerti bútor kollekció

Kovácsoltvas bicikli alakú virágtartó

A kovácsoltvas kerti bútorok számos formában jelenhetnek meg a kertünkben, és nem csak az alapvető bútorokra szorítkoznak, mint például a padokra, asztalokra és székekre. Egy különleges és egyedi ötlet lehet a kovácsoltvas bicikli alakú virágtartó mozaikos kerámia berakással.

Ez a virágtartó egy valódi ékszer a kertünkben, és megfelelően felhasználható egy széles választékú növények tárolására. A bicikli alakú virágtartók kiváló díszítőelemek lehetnek egy kerti teraszon, vagy akár az előkertben vagy a kertkapunál.

A mozaikos kerámia berakások pedig színessé és egyedivé teszik a virágtartókat, amelyek számos stílushoz és környezethez illeszkedhetnek. A mozaikos kerámia berakások lehetnek geometrikus vagy organikus minták, vagy akár különböző színű és textúrájú kerámiadarabok, amelyek új szintre emelik a virágtartó designját.

kovácsoltvas kerti bútor kollekció

Az ilyen kovácsoltvas virágtartók nagyon tartósak és időtállóak, így hosszú évekig szolgálhatnak. Emellett azonban fontos, hogy megfelelően karbantartsuk őket. A rendszeres takarítás és az időnkénti festés segít megőrizni az eredeti állapotukat, és hosszú élettartamot biztosítanak számukra.

kovácsoltvas kerti bútor kollekció

Összegzés

Összefoglalva, a kovácsoltvas kerti bútorok egyedülálló megjelenésükkel és tartósságukkal valódi értéket adnak kertünknek. A kovácsoltvas kerti padok, kovácsoltvas kerti asztalok és kovácsoltvas kerti székek mozaikos kerámia berakásokkal és vintage jellegű íves vonalvezetéssel különleges megjelenést kölcsönöznek a kertünknek. Ha pedig a megfelelő karbantartást biztosítjuk számukra, akkor ezek a bútorok sokáig szolgálhatnak bennünket, és élvezhetjük a nyári napokat kertünkben az igazán kényelmes környezetben.

 

 

Használd keresőnket!

Kosarad