info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Pozzi Milano - olasz luxusmárka érkezett Magyarországra

Pozzi Milano - olasz luxusmárka érkezett Magyarországra

Az olasz elegancia és kifinomultság új mérföldkőhöz érkezett. Magyarországon is elérhetővé vált a világhírű luxusmárka, a Pozzi Milano. Az 1876-ban alapított vállalat, amely több mint egy évszázada a lakberendezési és asztali porcelán termékek piacának egyik vezető szereplője, most hazánkban is bemutatkozik.

 A Pozzi Milano története több mint egy évszázadra nyúlik vissza, amikor Felice Pozzi megalapította az első olasz luxusmárkát. A vállalat az 1930-as években érte el első jelentős sikereit Claudio Tridenti vezetésével, aki a legkiválóbb textil- és lábbeli gyártókkal kötött megállapodásokat.

A Pozzi Milano neve mára egyet jelent a kifinomultsággal, az esztétikai szépséggel és az olasz kézművesség hagyományaival. Az egyedülálló design és a minőség iránti elkötelezettség tette a márkát világszerte ismertté és elismertté. 

A vállalat központja a Castello Pozzi, amely 1929 óta a divatház szimbóluma, ma is a márka bemutatóterme. Az elmúlt években a Pozzi Milano új virágzását éli Rinaldo Denti és Diego Toscani vezetésével, akik sikeresen tőzsdére vitték a vállalatot 2022 júliusában.

 

A Pozzi Milano újjászületése

A Pozzi Milano nemrégiben mutatta be legújabb kollekcióját, az "ArTable" nevű esemény keretében, amely a művészetet és az asztalterítést ötvözi. Az esemény a milánói Salone del Mobile rendezvényen került megrendezésre. Az esemény során bemutatták az új három ikonikus porcelán kollekciót, amelyek most Magyarországon is elérhetőek. 

A Pozzi Milano magyarországi jelenléte új színt hoz a hazai luxuspiacra, és lehetőséget kínál a magyar vásárlóknak, hogy megismerkedjenek az olasz design és művészet legjavával. A márka termékei a mindennapokat rendkívüli élménnyé varázsolják, legyen szó bármilyen alkalomról vagy hétköznapi használatról.

„Örömmel tölt el minket, hogy bemutathatjuk a Pozzi Milano termékeit Magyarországon. Bízunk benne, hogy az olasz elegancia és a kiváló minőségű termékek elnyerik a magyar vásárlók tetszését, és hozzájárulnak a mindennapjaik különlegessé tételéhez” – nyilatkozta Kerner Kinga, a keramiaotthon.hu webáruház vezetője​​​​.

A Pozzi Milano célja, hogy továbbra is hű maradjon alapítója, Felice Pozzi eredeti víziójához, amely az olasz stílust és kézműves hagyományokat ötvözi a modern dizájn elemeivel, így biztosítva, hogy a márka továbbra is meghatározó szereplő maradjon a luxusiparban.

Ízelítő a termékkínálatból

A Pozzi Milano három exkluzív porcelán étkészlet kollekciója mostantól Magyarországon is elérhető. A kollekcó - Charles, Déco, és Imperial - Art Déco stílusú étkészleteket tartalmaznak, modern formában újraértelmezve.

Ezek az elegáns és minőségi Art Deco stílusú porcelán étkészletek az 1920-as és 1930-as évek ikonikus dizájnjának szellemiségét keltik életre. A készletet szimmetrikus dekorációk és energikus, modern geometriai minták díszítik, amelyek az Art Deco mozgalom jellegzetes jegyeit hordozzák magukban.

 

 

pozzi milano

 

Az étkészlet minden egyes darabja gondosan megtervezett, a legfinomabb porcelánból készült, és a kor luxus iránti vágyát tükrözi. Az élénk színek és az elegáns arany és kék díszítések tökéletes harmóniát alkotnak, ami különleges megjelenést kölcsönöz minden terítéknek.

A porcelán étkészletek nem csak az étkezésekhez kínálnak kifinomult hátteret, hanem egyúttal egy stílusos megjelenést is ad az asztalnak. Ideális választás mindennapi használatra vagy különleges alkalmakra, amikor az elegancia és a kifinomultság különösen fontos. Az Art Deco inspirálta dizájn révén ez a készlet egyedi és időtálló darab, amely a múlt század fényűző hangulatát hozza el a modern otthonokba.

Mesés karácsonyi étkészletek a kínálatban

A Pozzi Milano leányvállalata, az Easy Life Design minden évben mesés karácsonyi porcelán étkészlet kollekciókkal lepi meg a karácsonyi terítés rajongóit. A kínálatban rendre szerepelnek diótörő mintás étkészletek, melyeket megtalálhatunk vintage és modern változatban is.

De a kínálatban találhatunk klasszikus karácsonyi étkészleteket is, melyek a hagyományos ünnepi színekben pompáznak, mint például a piros, zöld és arany. Gyakran találkozunk rajtuk karácsonyfákkal, hópelyhekkel, rénszarvasokkal és Mikulással. Ezek az étkészletek remekül illenek a hagyományos karácsonyi dekorációkhoz és egy időtlen eleganciát kölcsönöznek az ünnepi asztalnak.

Azok számára, akik a modern és letisztult dizájnt kedvelik, a minimalista karácsonyi étkészletek tökéletes választás lehetnek. Ezek az étkészletek gyakran egyszerűbb színekben, mint például fehér, ezüst és szürke jelennek meg, és finomabb, stilizált karácsonyi motívumokkal díszítettek. Az ilyen stílusú készletek jól illenek a modern, skandináv stílusú otthonokba.

Lépjen be a Pozzi Milano világába!

Most itt a lehetőség, hogy Ön is részese legyen az olasz luxus és elegancia világának. Látogasson el weboldalunkra és fedezze fel a Pozzi Milano exkluzív kollekcióit! Ismerje meg a Charles, Déco, és az Imperial kollekciók varázslatos világát és tegye különlegessé mindennapjait a Pozzi Milano által nyújtott kifinomultsággal és stílussal.

A Pozzi Milano termékei tökéletes választás mindazok számára, akik értékelik az olasz művészet és design legjavát és szeretnék a mindennapokat is különlegesebbé tenni​​.

 A termékek elérhetőek a keramiaotthon.hu webáruházban.




Használd keresőnket!

Kosarad