info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Megérkeztek az Easy Life új termékei

Megérkeztek az Easy Life új termékei

Az olasz Easy Life tervezői minden évben maximálisan kitesznek magukért, és szebbnél szebb vintage étkészletekkel, autentikus mediterrán kollekciókkal vagy épp vidám, retro, trendi eszpresszó csésze gyűjteményekkel lepik meg rajongóikat. 

Ebben a blog cikkben a hazánkba érkezett újdonságokat mutatjuk be.

Az Easy Life története

A Milánótól mintegy 90 km-re fekvő Franciacorta szívében található Easy Life egy friss, új vállalat, amely nemrég jelent meg a design porcelán étkészleteket piacán, de története 1955-ben kezdődött R2S néven, amely jól ismert név az európai melaminiparban.

Az elmúlt évtized kereskedelmi és globális kihívásai ösztönzőleg hatottak a vállalat megújulási terveire és Easy Life Design néven egy teljesen megújult és modern szereplővé lépett elő a konyhai és ajándéktárgyak piacán azzal a céllal, hogy porcelánból, melaminból, üvegből készült minőségi, egyedi tervezésű és megjelenésű, a konyhában és az étkezőasztalon használható étkészletek és kiegészítők változatos kínálatát nyújtsa. 

Olaszországot mindig is a művészet és a híres képzőművészeti alkotók vezető országaként ismerték el világszerte. A vállalat saját design csapata több fiatal olasz tervezőből álló, és saját grafikai stúdióban készítik minden évben az aktuális lakberendezési trendekhez illeszkedő csodálatos termékeket. Sőt, a vállalat egyes kollekciói trendalkotók is egyben. 

Valamennyi Nuova R2S Easy Life Design termék nemcsak egyedi megjelenésével és kialakításával különbözik a piacon elérhető más termékektől, de praktikusan könnyen tisztíthatóak, és még intenzív használat mellett is hosszú ideig megőrzik eredeti megjelenésüket. De a márka fő előnye a termékkel azonos stílusban díszített ajándék csomagolás. Ez hangsúlyozza a termékek magas minőségét, egyediségét és a gyártó figyelmes hozzáállását rajongóihoz. 

Nézzük a 2021-es újdonságokat.

Symphonie Florale vintage étkészlet 

Ez az egyik személyes kedvencünk: halványrózsaszín alapon csodaszép nyári virágok pompáznak különféle élénk színekben. Meleg, barátságos és vidám hangulatot kölcsönöz az étkezésekhez vagy a reggeli finom kávé és tea elfogyasztásához. A Symphonie Florale egy igazán vintage étkészlet, melyben található porcelán teáskanna, desszertes tányér, csészék és bögrék.

Exotique - Ginkgo leveles termékek

A páfrányfenyő, más néven ginkó vagy ginkgo sajátos, jól felismerhető leveléről ismert. Az Easy Life Exotique kollekciójának darabjait minőségi fehér porcelánon egzotikus pálma és Ginkgo levelek díszítik, melyet az arany perem koronáz meg, és teszi a kollekció darabjait igazán fényűzővé.

A magas színvonalon képviselt szakmai tudás már első pillantásra megmutatkozik ezeken a termékeken, melyek önmagukért beszélnek. A tányérok, csészék, bögrék szélei hullámos kialakítást kaptak, az egzotikus mintázat és az arany szegély révén a luxus érzete azonnal látható, kézzelfogható.

Easy Life Mille Fleurs kollekció

Mille fleurs kollekció termékeit fehér alapon finom virágok díszítik, melyek gyengéd és romantikus hangulatot teremtenek. A kollekció a kék és a sárga meleg színekre épül, melyek vidám, derűs hangulatra ösztönöznek. A különféle vadvirágok karcsú szárai mintha napfénnyel töltenék meg otthununkat, nyári ízt adnak az asztalhoz. A kollekció a kék és sárga színekben is elérhető, így akár vegyesen is megterítheted az asztalt, mely csak tovább növeli különlegességét és a vidám színek gondoskodnak az asztal körül a jó hangulatról.

 

A népszerű Coffee Mania és Atmosphere kollekciók is bővültek.

Easy Life Pop Art

A Pop Art művészeti mozgalom az 1950-es években indult Angliából és az Egyesült Állomokban futott be igazán. Ihlete a pop kultúra termékei, művészei és színei: világos, rikító színek. 

Geometric Blue

A Geometric Blue kollekció darabjait a manapság trendi, kortárs geometriai minták díszítik, fehér alapon virító kék színnel. 

Easy Life Sea Dreams

A mediterrán hangulat, életérzés, a napfény, tengerpart és a sajátos stílusban épült házak ihlették ezt a kollekciót. Egy finom kávé vagy tea elfogyasztása ezzel a kollekcióval elrepít ebbe a csodálatos hangulatba, és már-már érzed a napfény melegét, a tenger sós illatát és látod a házak és a táj csodaszép világát.

 

Evőeszközök

Néhány népszerű étkészlet kollekciót evőeszközökkel egészítettek ki. A rozsdamentes acélból készült késen, villán és kanalakon a kollekció dekorával ellátott minta található. Ha már beszereztél valamelyik kollekcióból néhány darabot, akkor kiegészítheted ezekkel az új termékekkel: Blooming Opulence, Sea Shore, Exotique és a nagy kedvenc a Maiolica

 

A fentieken is túl várható még néhány újdonság: figyeld webshopunkat és facebook oldalunkat, vagy iratkozz fel hírlevelünkre itt!

Használd keresőnket!

Kosarad