info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

Divatos előszobák

Divatos előszobák

Amilyen a mosdó, olyan a törölköző - ahogy mondani szokás. Ezen az igazságon elindulva az előszoba sokat elárul az otthonunkról. Az előtér egy funkcionális hely - azonban ez nem zárja ki, hogy modern is legyen egyben. Vannak beépített előterek - szekrényekkel, fogasokkal, cipőtárolókkal, azonban az egyszerűbb előtereket is mutatósabbá lehet varázsolni pár egyszerű trükkel. Ilyen praktikus megoldás a különböző falpanelekből készült előszobafalak, faldekorációk. 


Nemcsak képekkel, fali dekorációkkal, növényekkel, polcokkal lehet díszíteni a falat, hanem akár falpanelekkel is, amelyek nemcsak esztétikailag tesznek hozzá az előszobához. Azért is okos ötlet ilyen paneleket alkalmazni, hogy védjék a falakat is az esetleges koszolódástól, kopástól, illetve a hőt is képesek megtartani, a hangokat pedig kellemesen szigetelik, minimalizálják.

Az előtérben többfajta falpanelt is alkalmazhatunk - a saját ízlésünkre és pénztárcánkra hagyatkozva tervezhetjük meg melyik irányba indulunk a dekorálás terén. Számos kreatív ötlet közül válogathatunk: van aki az egyszerűbb, letisztultabb vonalat kedveli, míg mások inkább az extrémebb megoldások hívei. Ha az egyszerűségre hagyatkozunk, akkor válogathatunk természetesebb anyagok közül, mint például a parafa, fa, textilbőrből bevont vagy akár a bio cukornádrost őrleményből készült falpanelek közül. A színek és formák kellemes párosításával is játszhatunk: rengeteg forma és szín áll rendelkezésünkre, hogy olyan előszobát készítsünk akár sajátkezűleg, ami otthonunk elsődleges stílusos reprezentációja lehet vendégeink számára.

Tovább visszük ezt a gondolatmenetet a dekoráció irányába - ha a Kerma nyomtatott műbőr falpaneljeire esik a választásunk, akkor tökéletesen egyesíthetjük a családi album kedvenc képeit, egy nyaralás emlékeit vagy a házikedvenc képét és a falpaneleket; egy rövid tervezési fázist követően lehetőségünk van képes falpanel formájában az előszoba falunkat otthonosabbá, személyesebbé tenni.


Ha mégsem szeretnénk nyomtatott képet az előszobafalunkra, akkor nagyon sok textil és szintetikus bőrből választhatunk, melyekből ingyenes színmintákat tudunk igényelni a Kerma Design falpanel webáruház oldaláról. Az ingyenes színminták mellett szintén ingyenes tervezést is kérhetünk. Így olyan előszobafalat tudunk rendelni, mely tökéletesen illeszkedik ízlésünkhöz és az előszoba méreteihez. A falpaneleket jól tudjuk kombinálni a bútorokkal, kiegészíthetjük fogasokkal, ülőkével, vagy az előszoba tükör is körbe vehető dekoratív falburkoló panelekkel. 


Akik pedig igazán nem a konvencionális ötleteket kedvelik, azoknak elhozzuk a dzsungelt az előtérbe - műnövény falpanelekkel egy üdítő oázist varázsolhatunk, ami garantáltan egyedivé, szemrevalóvá varázsolja lakásunk első métereit.

További ötletekért, tippekért keresse fel a Kerma Design weboldalát, ahol még számos falpanel közül választhatunk az otthonunk bármelyik helyiségébe. Falpanelek használatával még egyedibb és dekoratívabb hatásokat érhetünk el a festett, vagy tapétázott falak mellett.

Használd keresőnket!

Kosarad