Készülj velünk a karácsonyi ünnepekre

Az advent várakozással teli, varázslatos időszakát és a karácsony boldog, meghitt ünneplését teheted emlékezetessé a Kerámia Otthon-nal.

Adventi kollekciónkban megtalálsz karácsonyi dekorációkat, asztali díszeket, karácsonyfa díszeket, textileket, az ünnepi tálaláshoz szükséges tányérokat, és hangulatos mécseseket.

Karácsonyi teríték

A tökéletes karácsonyi terítéssel megalapozhatod a karácsonyi étkezések hangulatát, ám ennek megtervezése és kivitelezése az egyik legnehezebb feladat. Egy különleges, emlékezetes ünnepi asztal díszítés képes varázslatos légkört teremteni és bearanyozni az este hangulatát. Többféle stílus és gyártó termékei közül válogathatsz.

Megnézem

Karácsonyi dekorációk, díszek

Az idei trend kedvelt termékei közül nem hiányozhatnak a természetesség jegyében született natúr fából készült dekorációk és karácsonyfa díszek sem. Ám találhatsz varázslatos színes, karácsonyi motívumokkal díszített kiegészítőket, ajtótáblákat, textil adventi kalendáriumot is. Utóbbi biztosan nagy örömére lesz a család apró tagjainak is, hiszen minden napra elrejthetsz számukra egy-egy kis meglepetést karácsonyig. Sőt biztosan tetszeni fog nekik a Diótörőt és Pinokkiót ábrázoló díszek is. 

  • natúr fából készült karácsonyi dekorációk és karácsonyfa díszek
  • varázslatos színes, karácsonyi motívumokkal díszített kiegészítők, ajtótáblák
  • klasszikus, nosztalgikus díszek
Fedezd fel

Karácsonyi világítás, mécsesek, lantern

A téli, korai csendes estékhez és az adventi hangulathoz ajánljuk karácsonyi lámpásainkat, kerámia mécseseinket, és led világításos ünnepi termékeinket.

Megnézem

Karácsonyi textilek

Az adventi készülődésben ne feledkezzünk meg a textilekről sem.
A karácsony a szeretet ünnepe. A szeretetet leginkább jelképező szín a piros, ami mellé az ünnepi időszakban társul az arany, ezüst, zöld és fehér. Karácsonyi motívumok pedig a rénszarvas, a karácsonyfa, a díszgömbök, mikulás csizmák. Ezekre épül karácsonyi textil válogatásunk.

Fedezd fel

Easy Life - Winter Carousel kollekciója

Örömmel ajánljuk az olasz Easy Life  karácsonyi porcelán kollekcióját!

Fedezd fel