info@keramiaotthon.hu
A vintage lakberendezés szerelmeseinek

11 könnyen beszerezhető nyári dekoráció

11 könnyen beszerezhető nyári dekoráció

Elkezdődött a nyár, ami azt jelenti, hogy itt az idő, hogy nyári dekorációkkal díszítsük otthonunkat és derítsük jókedvűre magunkat, családunkat, vendégeinket.

A nyári vintage lakásdekoráció kulcsa a világos textilek, élénk színek és mintázatok és még egy csomó strand ihletett díszítő elem is szóba jöhet. Felfrissítheted otthonodat csupán néhány új kiegészítővel, vagy ha nagyban és hosszú távon gondolkozol, akkor beruházhatsz új nyári étkészletbe és textil szettekre. Ezek a dekorációk nemcsak hogy őszig is eltartanak, de jövőre ismét előveheted őket.  

Íme 11 nyári dekorációs tippünk a vidám nyári pillanatokhoz.

1. Flamingós termékek

    Az idei nyáron is nagy kedvenc lesz a flamingós termékek. Válassz egy flamingós strandtáskát, mellé egy utazó bögrét és irány a strand. Ez biztosan kiemel majd a tömegből.

    2. Hűsítő limonádé a teraszon

    A forró hőségben nincs is jobb, mint egy cukormentes, mentás citromos limonádét szürcsölgetni a teraszon. Csak dőlj le egy fa alá, csapolj magadnak egy kis hideg limonádét és élvezd a hűsítő pillanatokat ebből a szívószálas befőttes üvegből iszogatva.

     

     3. Nyári textilek

    A meleg nyári hónapokban a szabadtéri terek a belső terek folytatása. Hosszabbítsd meg a nappalidat a kert felé, és invitáld ki vendégeidet a szabadba. A kültéri székeket, kerti ülő garnitúrát kényelmes és nyári hangulatú párnákkal és székpárnákkal díszítheted és teheted kényelmessé a kint tartózkodást. 

    Igazi nyári hangulatot varázsolhatsz a Clayre&Eef Sunny Day textil kollekciójával. Pasztell, világos színvilág, pompás nyári virágok díszítik a terítőket, kötényeket, székpárnákat. Ha imádod a kajszibarackot, akkor válaszd ezt a sárgabarackokkal díszített textil kollekciót. A lemenő napfényben a párnázott puha ülések, a nyári terítő és egy sor nyári növény tökéletes környezetet biztosít a kültéri vacsorához a tornácon. 

    Ez a díszpárna is tökéletes nyári hangulatot nyújt.

    diszparna

    5. Nyári hangulatvilágítás

    Ahogy a hosszú nyári napok a balzsamos éjszakákba olvadnak, megkönnyítik az átmenetet - és csodálatos élményt nyújtanak - a csillogó gyertyák vagy a lámpások fényei vagy egyszerűen csak elmerengsz a nyári égbolt csillagjainak végtelen szépségében.

    Hívd meg barátaidat estére, díszítsd az asztalodat gyertyákkal, vagy lámpásokkal. Fáklyákkal szegélyezheted a kertben az utat.

    A lámpások egy nagyszerű módja annak, hogy romantikus hangulatot kölcsönözzünk a kertbe. Az udvaron felállított lámpások az idilli hangulatot biztosítják.

     6. Napraforgó

    A nyár egyik kedvenc és csodaszép virága a napraforgó. A nappalid nyári dísze lehet ez a napraforgós, pillangós falióra.

    faliroa

     7. Kagylós strandtáska

    A kagylós minta idén is hódít. Nem csak nyaraláshoz, de a hétköznapokra is célszerű beszerezned egy ilyen strandtáskát. A táskát leginkább egy színű fürdőruhához ajánljuk.

    strandtáska

    8. Mediterrán hangulat

    Ha igazi dél-európai mediterrán hangulatot vinnél otthonodba, arra is rengeteg tippünk van.
    Az olasz Easylife Design Capri porcelán kollekciójával máris dél-olaszországi citrom ültetvényeken érezheted magad a nyári forróságban.

     

    Másik, mediterrán hangulatú kedvencünk az Olives kollekció termékei.

     9. Karibi hangulat

    Az Ambiente Europe új "Road Signs" gyűjteménye egy izgalmas útra hív a Karib-szigetekre, Kubába! A kiváló minőségű asztali kiegészítők kialakítása öt dekoratív, viharvert fa jelet tartalmaz. Megmutatják a felejthetetlen üdülési élményeket: szörfözés, pihenés a tengerparton vagy a tengerparti nyaralóban, hajó bérlése, Havanna fővárosa felfedezése.

     

    10. Jéghideg frissítő ital a legnagyobb forróságban is: Built termosz

    A Built termoszokat New Yorkban tervezi egy fiatal, kreatív csapat. Dupla falú, rozsdamentes acélból készülnek, így a hideg italok hőmérsékletét a nyár forróságban is akár 24 óráig is megtartják. Így nem kell aggódnak a nyári kánikulában, hogy a reggel elcsomagolt hideg frissítőd délutánra ihatatlanul meleg lesz. Próbáld ki, mi nem csalódtunk benne.

    termosz

    11. Frissítő PurPur szappan

    Egy forró nyári nap végén mindig jól esik egy nyugodt fürdő. Ha szereted a levendula megnyugtató illatát, akkor próbáld ki a PurPur magyar kézműves levendula szappant, vagy a Vízimádóknak készült illatot. Garantáltan felfrissülsz és megnyugtat.

    Purpur szappan

    Ha még több nyári dekorációs ötletet szeretnél nézd meg vintage lakberendezési webáruházunk Nyári dekorációk kollekcióját.

    Használd keresőnket!

    Kosarad